"UHVATIO SE ZA GLAVU I POČEO DA PLAČE" Otac osumnjičenog za ubistvo Danke SAZNAO DA MU JE SIN UMRO: Saopštili mu u pritvoru
Foto: Nemanja Nikolić, Facebook

"UHVATIO SE ZA GLAVU I POČEO DA PLAČE" Otac osumnjičenog za ubistvo Danke SAZNAO DA MU JE SIN UMRO: Saopštili mu u pritvoru

Crna Hronika -

Rade Dragijević, osumnjičen da je pomagao u prikrivanju ubistva Danke Ilić, saznao je u pritvoru da mu je sin Dalibor Dragijević, koji je bio osumnjičen za isto krivično delo, preminuo u zatvoru!

Prema nezvaničnim saznanjima Radetu Dragijeviću saopštili su u pritvoru da mu je sin iznenada preminuo, a on je to podneo dosta teško.

- Uhvatio se za glavu i počeo da plače - kaže dobro obavešten izvor.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Prema njegovim rečima, ponašanje Radeta Dragijevića nakon današnjeg saslušanja u nadležnom tužilaštvu u Beogradu, takođe svedoči o tome koliko mu je teško zbog smrti sina

- On je prilikom izlaska iz zgrade tužilaštva, oborio pogled na zemlju i jedva se kretao. Sve vreme je bio skrušen, čak i kada su mu čuvari rekli da ubrza korak i uđe u policijsku maricu - napominje izvor.

Podsetimo, Dalibor Dragijević (40) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao bratu osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru.

Dalibor Dragijević
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Telo male Danke spasioci traže u jami

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić za čije se teško ubistvo sumnjiče S. J. (1974) i D. D. (1974), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine.

Pripadnici Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina iz Bora Sektora za vanredne situacije, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Gorskom službom spasavanja pretražili su do sada pola trase od 7 kilometara Lazarevog kanjona, uz korišćenje spasilačke specijalne opreme, a u toku je i nastavak pretrage jame iznad kanjona, duboke 70 metara.

Komšije: "Kao da ih je neko prokleo"

Posle vesti da je Dalibor Dragijević (40), brat Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), preminuo rano jutros u PU Bor, komšije u selu Zlot su u šoku zbog svega što se već danima događa.

- U šoku smo zbog svega sto se desilo u ovom selu. Čuli smo da je preminuo. To je tragedija, jadna žena šta ju je sve snašlo - rekle su komšije misleći na Dejanovu majku.

Komšinica, koja je poznavala preminulog, rekla je da ga se seća kao dobrog momka.

- Ovo je grehota, ne daj Bože nikome, žalosno je za svakog roditelja ovako nešto. Ja sam stara i ne izlazim mnogo, ali ne želim da gledam ovako nešto. Bili su dobri momci koliko ja znam - rekla je komšinica.

- Veliki je šok za njegovu majku, kao da ih je neko prokleo - dodao je drugi komšija.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:25

Dovedeni osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track