TELO MALE DANKE SPASIOCI TRAŽE U JAMI KANJONA DUBOKOJ 70 METARA: Pogledajte prve slike sa lica mesta! MUP se hitno oglasio (FOTO)
Foto: MUP Srbije

TELO MALE DANKE SPASIOCI TRAŽE U JAMI KANJONA DUBOKOJ 70 METARA: Pogledajte prve slike sa lica mesta! MUP se hitno oglasio (FOTO)

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić za čije se teško ubistvo sumnjiče S. J. (1974) i D. D. (1974), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine.

1 / 5 Foto: MUP Srbije

Pripadnici Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina iz Bora Sektora za vanredne situacije, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Gorskom službom spasavanja pretražili su do sada pola trase od 7 kilometara Lazarevog kanjona, uz korišćenje spasilačke specijalne opreme, a u toku je i nastavak pretrage jame iznad kanjona, duboke 70 metara.

Danka Ilić, deponija, Srđan Janković, Dejan Dragijević
foto: Nemanja Nikolić

Dronom sa termovizijskim kamerama i mogućnošću za 3D mapiranje, pregledana je cela zona kanjona i tom prilikom ništa nije uočeno.

Osim ove lokacije, pripadnici MUP-a izvršili su pretragu korita Zlotske reke. Opsežna pretraga terena u cilju pronalaska tela devojčice i utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastradala se nastavlja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja