KURIR NA LICU MESTA, POLICIJA PROTUTNJALA SA 3 MARICE! Drugi deo Zlota blokiran! Inspektori došli kod majke osumnjičenog (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

policija ulaže nadljudske napore

KURIR NA LICU MESTA, POLICIJA PROTUTNJALA SA 3 MARICE! Drugi deo Zlota blokiran! Inspektori došli kod majke osumnjičenog (VIDEO)

Crna Hronika -

BEOGRAD/BOR - Sedmi dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić telo devojčice još uvek nije pronađeno, a pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) iz Beograda i Bora pregledaju okolinu kuće D. D. koji je osumnjičen za ubistvo.

Policija i ovog jutra isušuje pojedine rezervoare...

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

Pregledan je i komšijski rezervoar s vodom u blizini imanja osumnjičenog

1 / 10 Foto: Kurir
1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić
1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Policija protutnjala kroz Zlot sa tri marice

1 / 10 Foto: Kurir

Inspektori kod majke osumnjičenog

00:40

Stigli inspektori kod majke osumnjičenog

Pretražuje se i okolina kuće osumnjičenog, dok pripadnici Sektora za vanredne situacije pregledaju potok koji je u blizini.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta, a 4. aprila je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio da je ubijena i da su uhapšena dvojica osumnjičenih.

Danka Ilić, rezervoar sa vodom, komšijsko dvorište
foto: Kurir

Tužilaštvo je saopštilo da je D. D. priznao zločin, dok se J. S. branio ćutanjem. Uhapšeni su otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli da se telo premesti na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog za ubistvo D. D. preminuo je u Policijskoj upravi u Boru u nedelju.

Donji deo placa osumnjičenog D.D.

rezervoar sa vodom, Danka Ilić
foto: Nemanja Nikolić

Prethodnih dana policija, zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja pretraživala je Lazarev kanjon, a pregledana je i jama iznad kanjona dubine 70 metara.

Kurir.rs/Tatjana Vasiljević/Slađana Nedeljković

Bonus video:

01:50

Kuća i put na kojem je nestala Danka Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja