MLADIĆ (23) NAKON SILOVANJA STARICE (93) UHAPŠEN NA GROBLJU: Detalji jezivog zločina u Leštanima, nesrećnu ženu pronašao unuk
Foto: Nenad Kostić

MLADIĆ (23) NAKON SILOVANJA STARICE (93) UHAPŠEN NA GROBLJU: Detalji jezivog zločina u Leštanima, nesrećnu ženu pronašao unuk

Crna Hronika -

Brzom i efikasnom akcijom police u Grockoj, S. Z. (23) uhapšen je u Leštanima zbog sumnje da je ušao u kuću starice (96), tražio joj novac, silovao nesrećnu ženu, a nakon toga pobegao!

Jeziv zločin dogodio se 7. maja oko podneva, kada je, kako se sumnja S.Z. upao u kuću starice koja je bila sama.

- Sumnja se da je on ušao u kuću i najpre tražio novac od žene, potom je napastvovao. Nesrećna žena je zadobila povrede na glavi ali i zglobovima. Naime, sumnja se da je on nesrećnoj ženi rukom zatvorio usta, a potom je silovao. Žena je zadobila povrede i po zglobovima na rukama verovatno dok je pokušavala da se odbrani od mostruma - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Poznanici starice su naveli da je nesrećnu ženu pronašao unuk.

- On je primetio premetačinu u kući, koju je napravio osumnjičeni razbojnik. Zatekao je baku u modricama, a bilo je i tragova krvi. On je podmah obavestio policiju, koja je ubrzo stigla u kuću - objašnjava izvor koji nije želeo da mu se objavljuje ime.

Umka, uviđaj, policijski automobil, policija
foto: Nenad Kostić

On je dodao da je policija obavila uviđaj i da je odmah počela da radi na tom slučaju.

- Baka je rekla da joj je silovatelj pretio da će je ubiti ukoliko bude zvala policiju. Naravno unuka te pretnje nisu uplašile i slučaje zahvaljujući njegovoj prijavi rešen. Prema mojim saznanjima silovatelj je uhapšen na groblju u Leštanima. Moram da pohvalim policiju koja je zaista brzo uhvatila silovatelja. Iskreno se nadam da će biti kažnjen tako da ne ugleda svetlost dana na slobodi - rekao je izvor.

Inače, baka je bila kod lekara gde su ustanovljene povrede koje je zadobila prilikom napada.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:55

ŠOKANTNO: Motiv otkriva ko je i zašto silovao i ubio staricu kod Loznice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track