UŽASAVAJUĆE: Prišao ženi sa leđa i krenuo da je davi KAIŠEM, a onda je odvukao između automobila kako bi je SILOVAO (VIDEO)
Foto: Printscreen/NewYork Post

jezivo

UŽASAVAJUĆE: Prišao ženi sa leđa i krenuo da je davi KAIŠEM, a onda je odvukao između automobila kako bi je SILOVAO (VIDEO)

Planeta -

Na užasnom videu koji se širi internetom vidi se trenutak kada je maskirani čovek upotrebio kaiš kako bi ženi izbio vazduh, pre nego što ju je odvukao na zemlju i silovao između dva automobila.

Zastrašujuća scena odigrala se oko 3 sata ujutru 1. maja dok je perverznjak pratio 45-godišnju žrtvu, koja je hodala trotoarom, rekli su policajci.

Na snimku se vidi kako muškarac vadi kaiš i baca ga oko ženinog vrata.

On vuče žrtvu nekoliko metara po trotoaru dok ona ne izgubi svest, pokazuje šokantni video do kojeg je došao The Post.

Na snimku se vidi kako ženu vuče između dva automobila, gde je siluje.Muškarac je pobegao sa lica mesta nakon napada i do danas nije uhvaćen.

Specijalna jedinica za žrtve NIPD-a istražuje nasilni seksualni napad, rekli su policajci.Međutim, prema policijskim izvorima, žrtva je prestala da sarađuje sa vlastima.

Gnusni zločin dolazi pošto je statistika odeljenja o zločinima iz aprila otkrila da je prošlog meseca prijavljeno još šest silovanja.

Od 5. maja u gradu je prijavljeno ukupno 511 silovanja, što je isto koliko i prošle godine u tom periodu.

Broj silovanja u Bronksu je ove godine smanjen – sa 141 prijavljenim do 5. maja, u poređenju sa 148 u istom periodu 2023, pokazuju najnoviji podaci.

(Kurir.rs/ The NewYork post/ Preneo: T.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track