DAVIO JE KAIŠEM, A ONDA SILOVAO: Identifikovan manijak koji je napastvovao ženu, pronašli ga na osnovu jednog NEOBIČNOG DETALJA
Foto: screenshot YT/PIX11News, Printscreen/NewYork Post

otac male devojčice

DAVIO JE KAIŠEM, A ONDA SILOVAO: Identifikovan manijak koji je napastvovao ženu, pronašli ga na osnovu jednog NEOBIČNOG DETALJA

Planeta -

Muškarac koji je snimljen kako kaišem davi ženu pre nego što ju je silovao identifikovan je kao 39-godišnji muškarac, saopštila je policija.

Kašan Parks (39), otac male devojčice, imenovan je kao osumnjičeni devet dana nakon brutalnog napada u Južnom Bronksu, gde je žrtva vezana oko vrata kaišem pre nego što je seksualno napadnuta.

Fotografije na društvenim mrežama prikazuju ga kao oca i partnera punog ljubavi, koji se često igra sa svojom ćerkicom ili se osmehuje sa svojom partnerkom.

Policija Njujorka je za DailiMail.com potvrdila da se žrtva, 45-godišnja žena, šetala u blizini Istočne 152. ulice i Treće avenije oko 3 sata ujutro kada se Parks navodno prikrao iza nje.

Parks je tada navodno stavio kaiš oko vrata žrtve, zbog čega je ona izgubila svest, pre nego što ju je seksualno napao, saopštila je policija Njujorka.

Policija Njujorka je rekla je da, iako hapšenje nije zvanično izvršeno, Parks se može predati.

Žrtva nije prijavila zločin

Dok su bezbednosni snimci incidenta postali viralni na društvenim mrežama, policajci su rekli da nisu odmah obavešteni o situaciji jer žrtva to nije prijavila.

U stvari, policajci su saznali za incident tek kada je žrtva uhapšena zbog sitne krađe. Ona je sarađivala i identifikovala Parksa kao čoveka koji ju je napao.

„Naša žrtva je rekla da ga je videla ranije; ona nam je zapravo opisala njegove zube, imao je neobične zube“, rekao je šef patrole Džozef Keni . 'Rekla je da ima prostora između zuba.'

Na snimku nadzora koji je pregledao DailiMail.com prikazana je žena koja ide ispred Parksa za koga policija sumnja, a koji ima vezanu belu tkaninu oko donje polovine lica.

Omotao joj je kaiš oko vrata i povukao je na zemlju, a dok se žena borila, brzo je pala.

Parks ju je navodno vukao niz trotoar i između dva parkirana automobila. Navodno je pogledao okolo pre nego što se sagnuo nad telo žene, koje je zaklonjeno iz vida.

Policija veruje da se napad dogodio nakon ranijeg razgovora dvoje ljudi te noći, koji je uključivao seks u zamenu za novac.

Međutim, prema navodima policije, kada se ovaj dogovor nije dogodio, Parks se izuzetno naljutio i navodno je žrtvu davio kaišem pre nego što je silovao.

(Kurir.rs/ DailyMail/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

00:30

POLICAJAC 20 GODINA SILOVAO ŽENE, A OVAKO IM JE PRETIO! Oglasio se inspektor koji je rešio slučaj: Njima odajemo počast!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track