Najnovije vesti

Zvonko Mateović: Ne poznajem ubicu brata

Saslušan u istrazi

Zvonko Mateović: Ne poznajem ubicu brata

Crna Hronika
Bivši telohranitelj Željka Ražnatovića Arkana izjavio da nikada nije video Željka S., koji se sumnjiči da je 2004. godine ubio njegovog brata Dalibora Mateovića

BEOGRAD - Otkrio ga DNK!
Zvonko Mateović, nekadašnji telohranitelj Željka Ražnatovića Arkana, izjavio je u policiji da ne poznaje Željka S., osumnjičenog za ubistvo njegovog rođenog brata Dalibora Mateovića, saznaje Kurir nezvanično.

- Bio je iznenađen činjenicom da je ubistvo njegovog brata posle više od osam godina konačno rešeno - kaže izvor Kurira. Kako navodi, klupko je počelo da se razmotava kada je Željko S. u aprilu uhapšen zbog razbojništva.

- Njegov DNK poklopio se sa DNK profilom koji je pronađen na mestu ubistva koje se dogodilo u kafeu „Vizard“ u centru Beograda, 6. februara 2004. godine - objašnjava on. Željko S., međutim, negirao je tokom saslušanja da je ubio Mateovića i navodno rekao „da se plaši da mu neko ne podmetne dokaze“.

- Kada je policija u ponedeljak došla i saopštila Željku S. za šta ga terete, bio je u šoku - kratko je za Kurir rekao advokat Veljko Delibašić.

(J. S.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...