Temerincu 163.000 dinara za saobraćajni prekršaj
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Odrali ga

Temerincu 163.000 dinara za saobraćajni prekršaj

Crna Hronika -
B. J. (47) vozeći pod uticajem alkohola preticao preko pune linije, posle čega se odvezao sa mesta kontrole iako su ga policajci isključili iz saobraćaja, pa je odmah priveden sudiji

NOVI SAD - Temerinac B. J. (47) osuđen je u prekršajnom postupku, zbog niza saobraćajnih prekršaja, na novčanu kaznu od 163.000 dinara i na 12 meseci zabrane upravljanja vozilom na teritoriji Srbije, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Sadu.

On je, vozeći pod uticajem alkohola, preticao preko pune linije, a kad su ga policajci zaustavili i testirali na prisustvo alkohola u organizmu, odvezao se sa mesta kontrole, iako mu je saopšteno da je isključen iz saobraćaja. Pošto je B. J. imao 1,1 promil alkohola u organizmu, zadržan je u prostorijama policije do 12 sati i u skraćenom postupku doveden prekršajnom sudiji.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ometanja službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track