ŽANDARM TRAJKOVIĆ: Uroš Mišić laže da sam mu pretio!

Penzionisani žandarm tvrdi za Kurir

ŽANDARM TRAJKOVIĆ: Uroš Mišić laže da sam mu pretio!

Crna Hronika -
Sramno je što me ni sada ne ostavljaju na miru! Uništio je i moja dva sina, suprugu, celu porodicu, ogorčen je Trajković

BEOGRAD - Potresla ga neistina!- Ja tom momku ne želim ni ime da čujem! Zbog njega imam bol u duši i posledice od kojih se već godinama oporavljam. Ako je zaista to izjavio, neka mu je na čast! Pokušava da uništi već uništenog čoveka!Ovako je juče reagovao penzionisani žandarm Nebojša Trajković kad je saznao da je advokat Borivoje Borović tokom saslušanja Uroša Mišića (24), koji je osumnjičen da je napao američkog marinca u klubu „Plastik“, rekao da je „Mišiću lično pretio i Nebojša Trajković“. Bivši žandarm je za Kurir rekao da nikad nikome nije pretio!- Upozorio sam i posle presude koja mu je prepolovljena da će se to državi obiti o glavu. I tokom suđenja su on i njegov advokat pokušali da me unište. Sramno je što me ni sada ne ostavljaju na miru! Uništio je i moja dva sina, suprugu, celu porodicu, jer ni oni pored mene više ne mogu mirno da spavaju - kaže ovaj bivši policajac..Uroš Mišić je prekjuče saslušan zbog sumnje da je 21. februara u klubu „Plastik“ izazvao tuču u kojoj je lakše povređen američki marinac.- Mišić je kratko izjavio da nije učestvovao u tuči, ali je advokat Borović rekao da je i Trajković lično pretio Mišiću - kaže izvor Kurira.(J. S.)

Nebojšu Trajkovića pogodile optužbe Mišića i Borovića
Nebojšu Trajkovića pogodile optužbe Mišića i Borovića

Završio osnovnu školuOdgovarajući na pitanje sudije, Mišić je rekao da je završio samo osnovnu školu i da ga izdržavaju roditelji.- Učenik sam četvrtog razreda srednje škole jer sam još tokom boravka u zatvoru vanredno davao ispite - kazao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track