Ranjen svedok sa suđenja Mišiću!
Foto: Dado Djilas

Kurir saznaje

Ranjen svedok sa suđenja Mišiću!

Crna Hronika -
Aco E. (32), radnik obezbeđenja kluba „Plastik“, napadnut dva dana nakon što je svedočio na suđenju za prebijanje marinca

BEOGRAD - Istraga.Beogradska policija i dalje traga za napadačima koji su u noći između petka i subote ranili radnika obezbeđenja „Plastika“ Acu E. (32) i konobara u klubu Radana M. (28). Kako Kurir nezvanično saznaje, policija zasad proverava navodnu raspravu obezbeđenja i trojice mladića ispred kluba, a interesantno je to da je Aco E. ranjen samo dva dana nakon što je svedočio na suđenju Urošu Mišiću, koji je oslobođen optužbe da je pretukao američkog marinca!Pucnjava ispred klupa „Plastik“, podsetimo, dogodila se u subotu oko 4.15 sati, kada su osobe maskirane fantomkama iz zasad nepoznatih razloga iz pištolja osule paljbu na okupljene ispred diskoteke.- Jedan od napadača ispalio je nekoliko hitaca, koji su Acu E. i Radana M. pogodili u nogu, stomak i potkolenicu. Srećom, ni Aco ni Radan nisu životno ugroženi - kazao je izvor Kurira.Aco E. je samo dva dana ranije pred Prvim osnovnim sudom svedočio o incidentu koji se dogodio 21. februara u „Plastiku“. Za napad na marinca bio je optužen Uroš Mišić, ali je on, posle saslušanja Ace E. i još troje svedoka, oslobođen zbog nedostatka dokaza.- Došlo je do tuče u klubu. Kad smo ušli da ih razdvojimo, dvojica momaka koji su bili s Mišićem tukli su crnca, ali Mišić nije učestvovao u tuči. Kad smo mi stigli, on je stajao između dva separea - ispričao je na suđenju Aco E.

Uviđaj na mestu pucnjave ispred kluba „Plastik“
Uviđaj na mestu pucnjave ispred kluba „Plastik“

Svađa pre pucnjaveKao mogući motiv napada, policija proverava i svađu obezbeđenja s trojicom momaka.- Radnici obezbeđenja trojicu mladića, samo pola sata pre pucnjave, nisu pustili da uđu u klub. Ne isključuje se mogućnost da su se oni kasnije potegli oružje - kaže naš izvor.

„Nema veze s Urošem“Advokat Ivica Vuković, branilac Uroša Mišića, kaže za Kurir da je siguran da svedočenje Ace E. sigurno nije motiv napada.- Nisam upoznat sa okolnostima događaja, ali siguran sam da je Mišić poslednja osoba koja bi imala interes da napadne ovog čoveka, jer je Aco E. svedočio u njegovu korist - kaže Vuković za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja