HOROR U KAKNJU: Ženu oborio automobilom pa je izbo nožem

Ubistvo pred očevicima

HOROR U KAKNJU: Ženu oborio automobilom pa je izbo nožem

Crna Hronika -
Očevici tvrde da je muškarac čiji identitet nije saopšten, ženu najpre oborio automobilom, a zatim je izbo nožem. Međutim ove navode očevidaca policija nije želela da potvrdi

KAKANJ – Zasada nepoznata žena ubijena je danas oko 10.30 sati u Kaknju.

Očevici tvrde da je muškarac čiji identitet nije saopšten, ženu najpre oborio automobilom, a zatim je izbo nožem. Međutim ove navode očevidaca policija nije želela da potvrdi.Prema nezvaničnim informacijama, Amel Marušić svojoj ženi Nasihi Marušić naneo je smrtonosne povrede nešto pre 11 časova na pola puta između kružnog toka i Motela "Tiron", u centru Kaknja, koji se nalazi u Federaciji BiH.

Kako je preneo sarajevski dnevnik "Dnevni avaz" pozivajući se na izjave očevidaca, Marušić je prvo suprugu udario automobilom, a zatim je nekoliko puta ubo nožem.Marušići su u bračnoj zajednici oko šest godina živeli u mestu Dumanac i imaju petogodišnje dete, a poslednjih mesec dana, prema saznanjima do kojih je došao "Dnevni avaz", nisu živeli zajedno.

Nakon što je počinio ubistvo, Amel se prijavio policiji, koja je više dojava o ovoj tragičnoj smrti dobila i od očevidaca.Policija je saopštila da motivi ubistva još nisu poznati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track