DOJAVA: U autobusu otkriveno 5 kilograma marihuane

DOJAVA: U autobusu otkriveno 5 kilograma marihuane

Crna Hronika -
Prilikom kontrole autobusa, sa 53 putnika, u putnoj torbi u prtljažniku je pronađeno pet paketa oblepljeni trakom i neprovidnom folijom sa biljnom materijom, bruto mase 5 073 grama, za koju se sumnja da je marihuana

KRALJEVO - Kraljevačka policija saopštila je danas da je u autobusu koji je saobraćao na relaciji Kosovska Mitrovica - Beograd pronašla pet kilograma marihuane i da radi na otkrivanju vlasnika.

Prilikom kontrole autobusa, sa 53 putnika, u putnoj torbi u prtljažniku je pronađeno pet paketa oblepljeni trakom i neprovidnom folijom sa biljnom materijom, bruto mase 5 073 grama, za koju se sumnja da je marihuana, navodi se u saopštenju.

Autobus autoprevoznika "Kolašin prevoz" je kontrolisan u selu Mure kod Rudnice, a uviđaj je izvršio istražni sudija Sudske jedinice u Raški uz asistenciju pripadnika kriminalističke policije Policijske stanice Raška.

Policijski službenici su preduzeli mere na pronalasku i identifikaciji vlasnika torbe sa pronađenom biljnom materijom koja je, radi veštačenja, poslata u Nacionalno - kriminalistički centar Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track