UZNEMIRUJUĆE: Vozač pežoa poginuo na Ibarskoj posle udara u kamion!
Foto: KURIR

Teška saobraćajna nesreća kod Orlovače

UZNEMIRUJUĆE: Vozač pežoa poginuo na Ibarskoj posle udara u kamion!

Crna Hronika -
"Pežo" je išao brzo, iz trake u traku obilazeći vozila, ispričao jedan od očevidaca za Kurir
1 / 22 Foto: KURIR

BEOGRAD - Jezivo. Vozač "pežoa", čiji identitet zasad nije poznat, poginuo je oko 17.30 sati u direktnom sudaru sa kamionom iz Crne Gore na Ibarskoj magistrali, između Orlovače i Lipovice, nedaleko od skretanja za naselje Rušanj.

Kako saznajemo, karavan "pežo 406" beogradske registracije išao je ka Čačku, kada je iznenadno prešao u suprotan smer i zakucao se u šleper iz Kolašina, koji se kretao ka Beogradu.

- Vozač "pežoa" je vozio brzo i išao je iz trake u traku obilazeći vozila. Izgledalo je kao da juri negde. A onda je u jednom trenutku skrenuo ulevo i udario u kamion koji mu je dolazio u susret. Nije bilo nikakve šanse da ga vozač kamiona izbegne - rekao je za Kurir jedan očevidac.

Od siline udarca pola "pežoa" je bukvalno samleveno, a izbio je i požar u predelu motora, koji su ugasili prolaznici. Kamion je posle sudara sleteo sa puta i završio u kanalu. Srećom, vozač teretnjaka nije povređen. Beživotno telo muškarca koje je ostalo zaglavljeno u olupini izvukli su vatrogasci.- Trenutno se radi na utvrđivanju identiteta nastradalog, jer je telo unakaženo do neprepoznatljivosti - rekao je izvor za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja