MONSTRUMI: Staricu mučili do smrti da prizna gde skriva novac
Foto: Zorica Nikolić

Darinka Jovanović iz Junkovca nađena mrtva

MONSTRUMI: Staricu mučili do smrti da prizna gde skriva novac

Crna Hronika -
Starica je nađena na krevetu u sobi svog sina. Ruke i noge su joj bile vezane telefonskim kablom. Pretpostavljamo da su je napadači mučili, udarali i davili, kako bi im rekla gde je novac

BEOGRAD - Brutalno!Darinka Jovanović (81) nasmrt je pretučena u porodičnoj kući u selu Junkovac kod Lazarevca. Pretpostavlja se da su napadači ubili staricu prilikom pljačke, posle čega su iz kuće odneli oko 100.000 dinara!- Starica je nađena na krevetu u sobi svog sina. Ruke i noge su joj bile vezane telefonskim kablom. Pretpostavljamo da su je napadači mučili, udarali i davili, kako bi im rekla gde je novac. Ležala je u lokvi krvi - kaže izvor Kurira iz istrage.Telo starice našao je njen sin Živorad (54), s kojim je Darinka živela.- Vratio sam se s posla iz treće smene oko 7.15. Najpre sam pokosio travu kod komšije i zalio krastavce. Dok sam prolazio pored kuće, primetio sam da je televizor uključen. Mislio sam da se majka probudila. Kad sam ušao, video sam majku kako leži naslonjena na jastuk, a glava joj je bila krvava - kaže uplakani sin Živorad.On je odmah istrčao i pozvao rođaku Zoru i prvog komšiju.- Vikao sam: „Pomozite mi, majka mi se povredila!“ Kad su ušli u kuću, videli su da su joj ruke i noge vezane. Tad sam shvatio da je ubijena. Vitrina je bila otvorena, a stvari razbacane po celoj kući. Video sam i da su mi ubice ukrale više od 100.000 dinara - kaže Živorad. Vrata porodične kuće nisu bila obijena, pa se pretpostavlja da je starica ubijena nešto posle 22 sata, kad je Živorad otišao na posao.(Z. N.)

Očaj... Sin Živorad Jovanović
Očaj... Sin Živorad Jovanović

Ubijen mi je i brat od tetkeMajka mi je završila kao i moj rođak Slobodan Nastić (48). Njega je pre sedam godina ubio sinovac, pretukao ga je nasmrt i pokrio jorganom... Sve zbog prokletih para - plačući priča Živorad Jovanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track