UBILA MUŽA BUŠILICOM: Branku sam stavila krpu u usta da bi mogao da diše

Optužena se kaje

UBILA MUŽA BUŠILICOM: Branku sam stavila krpu u usta da bi mogao da diše

Crna Hronika -
Volela sam Branka, molim za oproštaj! Deca su najveće bogatstvo. Tražila sam da se prema njima ponaša kao pravi otac, ali on nije bio odan ni njima ni meni. Znala sam da je našao drugu, bila sam ljubomorna, rekla je Sabin Marić

BEOGRAD - Tvrdi da nije planirala zločin!- Mnogo sam volela Branka, obožavala sam ga! Kajem se što sam ga ubila i molim da mi oproste svi koji su ga voleli.Ovim rečima, koje je jedva izgovarala kroz suze, Sabin Marić (30), državljanka Obale Slonovače, izrazila je kajanje zbog toga što je 29. januara u iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Banovo brdo bušilicom ubila supruga Branka Marića (39) dok su im u drugoj sobi spavali sinovi.Optužena je rekla i da nije planirala da ubije Branka iako on nije bio dobar suprug i otac.

- Deca su najveće bogatstvo. Tražila sam da se prema njima ponaša kao pravi otac, ali on nije bio odan ni njima ni meni. Znala sam da je našao drugu, bila sam ljubomorna - rekla je Sabin Marić.Sudu nije mogla da objasni otkud, osim rana od bušilice, štipaljka na Brankovom nosu, krpa u ustima i ćebe na glavi.- Tačno je da sam mu stavila krpu u usta, ali to sam učinila da bi mu usta ostala otvorena i da bi mogao da diše jer je počeo da krklja. Štipaljke se ne sećam - neuverljivo je objasnila Sabin.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja