IVANINI RODITELJI NE PRIHVATAJU ISTINU: To nije moja ćerka, to Interpol mora da dokaže!
Foto: Zorana Jevtic

Očaj: Drago i Nada Podraščić u neverici

IVANINI RODITELJI NE PRIHVATAJU ISTINU: To nije moja ćerka, to Interpol mora da dokaže!

Crna Hronika -
Drago Podraščić nije želeo da prihvati stravičnu istinu, dok je Ivanina majka Nada sve vreme verovala da joj je ćerka živa

BEOGRAD - To nije moja ćerka, to Interpol mora da dokaže!

Ovo je bilo sve što je Drago Podraščić, otac nastradale Ivane, rekao novinarima Kurira nakon što je saznao da je Ivanino telo nađeno u napuštenoj kućici u Rakovici.

Draga smo našli u privatnoj auto-mehaničarskoj radnji u Batajnici, a kad je završio razgovor s novinarima, on se okrenuo i vratio na svoje radno mesto.Obavestila je policijaNada Podraščić, majka mučki ubijene Ivane, za smrt ćerke saznala je juče ujutro kad je policija došla po nju i odvela je u sedište beogradske policije u Bulevar despota Stefana. Prema rečima komšinice koja je bila sve vreme s Nadom, njoj je uzet bris kako bi se DNK analizom utvrdilo da je zaista reč o Ivani.

Otac... Drago Podraščić
Otac... Drago Podraščić

- Ona ne zna šta ju je snašlo... Sve vreme je verovala da joj je ćerka živa i sada je u šoku. Čak se jednog trenutka i onesvestila u policijskoj stanici. Inspektori su Nadi rekli ime ubice, ali joj to ime nije bilo poznato - ispričala je za Kurir komšinica koja je želela da ostane anonimna.Nadu Podraščić policija je oko 15.40 vratila kući, ali ona ništa nije želela da komentariše, već je samo odmahnula rukom i ušla u kuću.Komšije užasnuteInače, u Batajnici niko ne može da veruje da je neko bio sposoban da počini takav strašan zločin i ubije devojčicu koja ima samo 14 godina. Za porodicu Podraščić svi imaju samo reči hvale, naglašavajući da je Drago izuzetno vredan i pošten čovek koji je posle nestanka ćerke izbegavao da se oglašava u medijima plašeći se da bi otmičar mogao da mu ubije ćerku.(J. R.)

Igor JurićZNAM KAKO JE SADA IVANINIM RODITELJIMAKurir je juče stupio u kontakt i s Igorom Jurićem, koji je krajem jula na sličan način ostao bez ćerke Tijane (15). Nju je u Bajmoku ubio mesar Dragan Đurić (33) iz Surčina.- Zgrožen sam... Želim da izjavim saučešće njenoj porodici, samo ja znam kako se Ivanini roditelji sada osećaju. Moja porodica je svim srcem uz njih i siguran sam da radim pravu stvar time što ne odustajem od Tijaninog zakona - kaže Igor.(B. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja