Sa Meridianom je bio na Mundijalu 2018. godine – Miloš EKSKLUZIVNO otkriva detalje sa čarobnog putovanja (FOTO)
Foto: Promo

Meridian je šansa da ostvariš svoje snove!

Sa Meridianom je bio na Mundijalu 2018. godine – Miloš EKSKLUZIVNO otkriva detalje sa čarobnog putovanja (FOTO)

Igraj za Katar -

Kompanija Meridian tačno zna šta je potrebno njenim korisnicima, zbog čega uvek priprema nešto fenomenalno, što se ne viđa često! Tako je bilo i u prošlosti, tako je i danas!

Kao što ste već mogli da pročitate, Meridian je od 1. aprila pokrenuo takmičenje koje do sada nije viđeno na ovim prostorima. U pitanju je velika promocija – IGRAJ ZA KATAR.

Priliku da učestvuju imaju svi, a pobednik može biti svako! Jedino što je potrebno jeste da imate aktivan korisnički nalog na meridianbet.rs, jer ne samo da dobijate 2.000 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, već imate priliku da odete na Mundijal!

Meridian
foto: Promo

Ali, ovo nije prvi put da kompanija Meridian čini neverovatne stvari, pre četiri godine najbolja kladionica u regionu je omogućila brojnim korisnicima da budu deo Svetskog prvenstva u Rusiji.

Jedan do srećnih dobitnika bio je Miloš Milutinović iz Beograda, koji je na neobičan način dobio priliku da otputuje na Mundijal 2018. godine. Sledi priča koja je dokaz da nijedan tiket nije bezvredan, a još manje uzalud odigran...

- Nisam verovao u to da može da se otputuje na Svetsko prvenstvo u Rusiju. Međutim, postoji ta „praksa“ da moja devojka stalno traži da joj ostavim 50 RSD kako bi onda odigrala nešto. Sećam se da je tada bio uslov da se odigra tiket u minimalnoj vrednosti od 50 RSD uz minimum tri para sa tačnim rezultatima. Svaki nedobitan tiket je ulazio u „bubanj“ i tako je postojala šansa da se preko Meridiana ode na Mundijal – prisetio se Miloš Milutinović za Meridian sport i potom odmah nastavio:

Meridian
foto: Promo

- Tako da je devojka u nekoliko navrata odigrala tikete u minimalnoj vrednosti, jedan od njih je ušao u konkurenciju i na kraju se ispostavilo da je dobitan i da ja kao nosilac naloga na meridianbet.rs imam mogućnost da besplatno otputujem na Svetsko prvenstvo u Rusiju.

Nije mala stvar biti deo jednog spektakla kao što je Svetsko prvenstvo u fudbalu. Kakav je bio osećaj nakon saznanja da je tiket dobitan i da vodi na Mundijal u Rusiju?

- Bilo mi je neverovatno da ću otputovati i tek kada sam seo u avion zaista sam shvatio šta se dešava. Bio sam jako srećan. Baš pratim fudbal, veliki sam fanatik i stvarno je u tim momentima delovalo kao ostvarenje sna, da ću putovati na tako jedno veliko takmičenje kao što je Mundijal – otkriva Miloš.

Sa distance od četiri godine, kakva je bila organizacija kompanije Meridian za Svetsko prvenstvo u Rusiji?

Meridian
foto: Promo

- Meridianova organizacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji je bila 10 od 10! Sve je bilo na vrhunskom nivou. Putovali smo u Moskvu, iskustvo je bilo odlično. Bilo je ljudi sa Balkana, iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore. Sa mnogima sam ostao u kontaktu, iako je prošlo četiri godine – ističe Miloš Milutinović.

Šta je ostavilo glavni utisak?

- Ne može da se prepriča koliko je poseban osećaj biti na jednom Svetskom prvenstvu. Možda jedan od najlepših utisaka jeste to što sam upoznao ljude iz svih delova sveta. Imam milion fotografija sa ljudima iz drugih država, na kojima se može videti kako je dobro raspoloženje, kako menjamo zastave, družimo se...

Dobro iskustvo iz Rusije daje podstrek za učešće u novom takmičenju koje organizuje kladionica Meridian. IGRAJ ZA KATAR je u fokusu...

- Čuo sam za novu promociju Meridiana – IGRAJ ZA KATAR. Sigurno ću učestvovati, imam baš veliku želju da idem na predstojeće Svetsko prvenstvo. Kompanija Meridian stvarno pravi veliku stvar sa svojim akcijama, pruža ljudima mogućnost da putuju, da stiču nova poznanstva, što je neprocenjivo iskustvo!

Među učesnicima Svetskog prvenstva u Kataru biće i reprezentacija Srbije, koja je na fantastičan način uspela da se domogne direktne vize za Mundijal. Koliko može naša selekcija na planetarnom šampionatu?

- Očekivanja nisu bila nikad veća. Tim je jako dobar, čini mi se da pored toga imamo i nikad boljeg selektora. Nadam se da možemo daleko da doguramo – zaključio je Miloš Milutinović razgovor za Meridian sport.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track