SAVEZ INVALIDA RADA PODRŽAO LISTU SNS: Napravili su odlične rezultate u celoj državi
Foto: Vlada Šporčić

izbori

SAVEZ INVALIDA RADA PODRŽAO LISTU SNS: Napravili su odlične rezultate u celoj državi

Izbori 2018. -

Savez invalida rada Srbije koji broji oko 400.000 članova i ima 130 opštinskih organizacija, podržava listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", saopštio je danas predsednik te organizacije Božidar Cekić.

Cekić navodi da u toj organizaciji smatraju da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i SNS napravili odlične rezultate u celoj državi, a posebno u Beogradu.

Beograd je danas kulturna prestonica Jugoistočne Evrope u koju dolazi sve više turista iz celog sveta, rekao je Cekić. Kako je istakao nakon 40 godina uklonjeno je ruglo od železničke stanice do sajma i tu sada niče moderan i lepši deo Beograda.

"Iako su mnogi pokušali da ospore taj projekat, rezultati su već vidljivi i jasno je da će biti uspešno završen. Grade se novi domovi zdravlja, posebno u prigradskim opštinama, imamo nove škole i vrtiće, imamo stotine novih kilometara vodovodne i kanalizacione mreže. Svo to je rezultat požrtvovanog rada trenutnog rukovodstva u Beogradu, koje predvodi SNS, smatra Cekić.

Predsednik Saveza invalida rada ističe da je aktuelna vlast, kako u Beogradu, tako i Srbiji, učinila mnogo toga kako bi olakšala život osobama sa invaliditetom.

"U Beogradu je samo prošle godine napravljeno više od 100 rampi za invalide, što ja značajno olakšalo naše kretanje i pristup mnogim institucijama. Takođe, ova vlast daje brojne podsticaje poslodavcima koji zapošljavaju osobe sa invaliditetom, a zahvaljujući tim benificijama mnogi invalidi su uspeli da pronađu posao" dodao je Cekić.

Cekić kaže i da daju podršku listi „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd“, jer veruju da je to podrška daljem napretku Beograda i Srbije.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Vlada Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PREDIZBORNI MITING SRPSKE NAPREDNE STRANKE: Vučić i Radojičić pred pristalicama u Sportskom centru Voždovac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track