Najnovije vesti

MARIJA OBRADOVIĆ POSETILA DOMOVE ZA STARE U OVČI I BORČI: Beograd mora da pomera svoje granice
Foto: Zorana Jevtić

kampanja

MARIJA OBRADOVIĆ POSETILA DOMOVE ZA STARE U OVČI I BORČI: Beograd mora da pomera svoje granice

Izbori 2018.

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marija Obradović posetila je danas Domove za stara lica u Ovči i Borči, gde je sa najstarim sugrađanima razgovarala o predstojećim beogradskim izborima i odgovornoj socijalnoj politici koju sprovodi tim SNS u Beogradu.

 

Obradović je naglasila da su najstariji sugrađani, uprkos reformama koje su ih najviše pogodile, nastavili snažno da veruju u politiku Aleksandra Vučića i SNS, jer su domaćinskim upravljanjem javnim finansijama, doveli do ozdravljenja srpske ekonomije, što je omogućilo da se u ovoj godini povećaju penzije i plate.

 

"Ovi beogradski izbori imaju jednu veliku svrhu koju moramo svi da razumemo, Beograd mora da pomera svoje granice, Beograd može da pomera svoje granice, samo uz snažan tim Srpske napredne stranke", rekla je Obradović i dodala da samo uz pomoć građana Beograd može postati moderna metropola.

 

Istakla je da postoje posebni fondovi, namenjeni projektima koje su za svoja naselja predlagali sami Beograđani, i to je ono čemu se do sada nije posvećivalo dovoljno pažnje.

"Veoma je važno da nastavimo sa velikim investicijama u Beogradu, da nastavimo da radimo na obnovama škola, vrtića, domova zdravlja", poručila je Obradović i naglasila da je upravo to briga o ljudima.

 

Obradović je pozvala građane Beograda da podrže rezultate i sav napredak koji je učinjen u prethodnom periodu. Da 4. marta glasaju za listu Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" i nastave da pomeraju granice Beograda.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto Zorana Jevtić