BASTAĆ U AKCIJI OKREČIMO BEOGRAD: Krečio i čistio prolaz u Čika Ljubinoj
Foto: Facebook Printscreen

Grupa građana Šta radite bre

BASTAĆ U AKCIJI OKREČIMO BEOGRAD: Krečio i čistio prolaz u Čika Ljubinoj

Izbori 2018. -

Aktivisti odborničke liste na čelu sa Markom Bastaćem za nekoliko sati rada su ižvrljane i prljave zidove u ovom pasažu, kojim dnevno prolaze hiljade Beograđana, pretvorili u čist i uređen prostor

BEOGRAD - Grupa građana "Šta radite bre - Marko Bastać" nastavila je akciju "Veliko spremanje Beograda", krečenjem i čišćenjem prolaza u Čika Ljubinoj ulici broj 7.

foto: Facebook Printscreen

Aktivisti odborničke liste na čelu sa Markom Bastaćem za nekoliko sati rada su ižvrljane i prljave zidove u ovom pasažu, kojim dnevno prolaze hiljade Beograđana, pretvorili u čist i uređen prostor.

"Javni prolazi u zgradama koje mi sada sređujemo su godinama zapušteni", rekao je Bastać, navodeći da su se već bavili polomljenim trotoarskim pločama i razvaljanem betonskim stubovima širom Beograda i da će narednih dana nastaviti sa akcijom "Veliko spremanje Beograda".

Bastać predložio formiranje gradske advokatske kancelarije

Bastać jr predložio i formiranje gradske advokatske kancelarije koja će građanima Beograda pružiti besplatnu pravnu pomoć i besplatno ih zastupati.

Bastać je naveo da bi ta kancelarija građane zastupala najviše u, kako kaže, svim višegodišnjim sporovima, koje, prema njegovim rečima, imaju ponajviše sa institucijama čiji je osnivač Grad Beograd. Dodao je da je na ovu ideju došao jer je u prilici da svakodnevno, kao predsednik opštine Stari grad, komunicira sa građanima.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Twitter printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track