NIKOLA ĐURIČKO PORUČIO MLADIMA: Uzmite sudbinu u svoje ruke, glasajte
Foto: Marina Lopičić

PORUKA

NIKOLA ĐURIČKO PORUČIO MLADIMA: Uzmite sudbinu u svoje ruke, glasajte

Izbori 2018. -

Mladi često neće da glasaju jer im se ne dopada politička ponuda. To bi bilo kao da si na igranci i kažeš - nema nijedna devojka koja meni odgovora. Nemojte imati takav pristup

Kandidat za odbornika liste „Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju“ i član Političkog saveta PSG Nikola Đuričko poručio je u razgovoru s mladima da ne treba da dozvole da drugi odlučuju o njihovoj sudbini i da glasaju 4. marta.

- Mladi često neće da glasaju jer im se ne dopada politička ponuda. To bi bilo kao da si na igranci i kažeš - nema nijedna devojka koja meni odgovora. Nemojte imati takav pristup i nemojte da drugi odlučuju o vašoj sudbini - rekao je Đuričko i dodao da je njegova obaveza kao javne ličnosti da iznese svoje mišljenje i zbog toga ne ćuti:

- Slobu smo pobedili olovkom. Otišli smo na izbore i zaokružili nekog drugog. Jednu strašnu torturu već smo doživeli, a vrlo brzo smo opet skliznuli u neku diktaturu, u obožavanje ličnosti i diktat jedne partije, ali mislim da ćemo ih opet pobediti olovkom.

Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track