MARKOVIĆ (POKS): Razumem paniku među strankama koje se bore za cenzus
Foto: Beta/Milan Obradović

uoči beogradskih izbora

MARKOVIĆ (POKS): Razumem paniku među strankama koje se bore za cenzus

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Nosilac liste Pokreta obnove Kraljevine Srbije na izborima za Skupštinu Beograda Predrag Marković, poručio je danas da razume paniku među strankama koje se boje za cenzus.

"Razumem paniku među strankama koje se boje za cenzus. I već traže krivca. Monarhisti i istinski demokratski ljudi odavno ne izlaze na izbore jer su mnogo puta prevareni i neće da biraju po principu manjeg zla. A u toj maloj izlaznosti su videli šansu svi koji su izneverili nade građana. Pokret obnove Kraljevine Srbije tu nadu vraća. I povećava izlaznost" rekao je Marković.

Kako kaže zato su hitno angažovane agencije i analitičari da to spreče, uz bezobraznu poruku da su stranke vlasnici glasova građana i lažnu brigu da se glasovi ne preliju.

"Žao mi je novca kojim se razbacuju na skupe reklame ali me raduju poruke prijatelja iz PR agencija. Kažu da će nikad lakše zaraditi novac jer su im klijenti tražili da samo ponavljaju stare laži. A svakako je istina da će se mnogi glasovi preliti. I poštovaću i te glasove koji po izbornom sistemu pripadnu nama. Živim sa građanima Beograda i poštujem svaki njihov glas" poručio je Marković.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Beta/Milan Obradović, Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track