KANDIDATI SNS OBIŠLI SURČIN Gurović: Fascinantno što u ovoj opštini ima više od 50 sportskih klubova
Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

kampanja

KANDIDATI SNS OBIŠLI SURČIN Gurović: Fascinantno što u ovoj opštini ima više od 50 sportskih klubova

Izbori 2018. -

Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Lepomir Ivković i Milan Gurović obišli su danas u Surčinu radove na potpunoj rekonstrukciji Doma kulture i razgovarali sa građanima na centralnom trgu.

Svaka opština bez kulture i bez pozorišta, prema rečima Lepomira Ivkovića, "kao da nema dušu", te je zahvalio Gradu Beogradu koji je "smogao snage" i izdvojio dovoljno novca iz budžeta da napravi velelepnu scenu u rekonstruisanom Domu kulture, na šta su glumci koji će igrati na njoj ponosni.

"Ponosim se što sam na listi 'Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd' upravo zbog ovakvih dela i ovakvih projekata, jer ono što SNS sa svojim koalicionim partnerima obeća, ona to i ispuni. Neka je nazdravlje svima, 4. marta nema dileme, pobeđujemo, pobeđujemo i pobeđujemo", kaže Ivković.

foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Kako je dodao, kao glumac koji je dugo godina igrao vožda Karađorđa, još uvek ima monodramu na raspolaganju i obećao je predsedniku opštine Surčin da će tu monodramu pokloniti krajem godine, upravo na toj sceni u Surčinu.

Proslavljeni košarkaš i kandidat Milan Gurović smatra da je u Surčinu mnogo toga urađeno, a istakao je da mu je fascinantno što u toj beogradskoj opštini ima više od 50 sportskih klubova, što je, smatra, za svaku pohvalu, dok je, kao "glavnog krivca" za to označio predsednika opštine Stevu Šušu.

foto: Tanjug/Filip Krainčanić

"Moram da kažem da Grad Beograd ulaže ogromna sredstva i ove godine uloženo je više od 35 miliona dinara u sport. Sama činjenica da je 40 odsto dece više počelo da se bavi sportom fascinantna je i ljudi okupljeni oko liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" i dalje će ulagati u sport i nadamo se dobrom", rekao je Gurović.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track