ALEKSIĆ (NARODNA STRANKA): Vratićemo Bor građanima
Foto: Promo

lokalni izbori

ALEKSIĆ (NARODNA STRANKA): Vratićemo Bor građanima

Izbori 2018. -

BOR - Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić pozvao je danas gradjane Bora da na lokalnim izborima u tom gradu glasaju za listu ujedinjene opozicije, čiji je nosilac funkcioner Narodne stranke Dragan Marković, kako bi sprečili pljačku Rudarsko-topioničarskog basena Bora i da Bor postane još jedna mesna zajednica Zaječara.

"Opštinu Bor su okupirali Srpska napredna stranka i rukovodstvo RTB Bora, koga je takođe postavio SNS, na čelu sa Blagojem Spaskovskim. Oni to preduzeće vide kao plen koji će posle lokalnih izbora gurnuti u stečaj i po, oprobanom receptu, prodati takozvanim stranim investitorima", rekao je Aleksić u razgovoru sa građanima Bora.

On je dodao da su ujedinjenoj opoziciji u Boru interesi građana i opštine važniji od uskih političkih i ličnih interesa.

"Za razliku od drugih koji se kriju iza slike lidera iz Beograda i koji žele da Bor bude samo još jedna u nizu mesnih zajednica Zaječara, Dragan Marković je imenom i prezimenom stao na čelo ujedinjene opozicione liste kao kandidat za predsednika opštine Bor", rekao je Aleksić.

On je kazao da SNS ne želi da u Boru upravljaju građani koji žive u tom gradu, nego oni koji žive u Beogradu i drugim gradovima i to isključivo u ličnom interesu.

"Zato pozivam sve građane Bora da 4. marta izađu na izbore i daju podršku listi pod rednim brojem tri 'Mi ili oni - ujedinjeni za Bor', jer je to lista koja će opštinu Bor vratiti narodu kome i pripada", rekao je Aleksić.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Promo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: SRBIJI PRETI MASOVNO TROVANJE CIJANIDOM, UPOZORAVAJU STRUČNJACI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track