SNS: Kod koga je završilo 22 miliona evra za izgradnju naselja Stepa Stepanović
Foto: Printscreen YT

LOKALNI IZBORI 2018

SNS: Kod koga je završilo 22 miliona evra za izgradnju naselja Stepa Stepanović

Izbori 2018. -

Srpska napredna stranka (SNS) upitala je danas Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića "kod koga je u džepu završilo 22 miliona evra koja su bila predviđena za izgradnju infrastrukture za naselje Stepa Stepanović, kao i zašto su uspeli da izgrade svega 30 odsto celokupnog projekta.

"Lopovsko-tajkunska koalicija-Djilas, Šapić, Janković, Limunov Jeremić, Šutanovac i ostali hohštapleri, zarad jeftinih političkih poena lažu i manipulišu građanima kada god govore o naselju Stepa Stepanović", saopštio je SNS.

Naprednjaci istuču da su upravo u naselju Stepa Stepanović otvorene novoizgrđena škola "Danilo Kiš", vrtić "Mala sirena", otvorena je pošta, besplatno klizalište za sve Voždovčane, i da je upravo odgovorna vlast predvođena SNS-om uvela autobusku liniju 49.

"Da se bave Beogradom, interesom građana i da šetaju gradom umesto što svojim limuzinama samo prolaze, znali bi za sve to", poručuju naprednjaci.

Kako kažu, da su se "Đilas i njegov najbliži saradnik Šapić bavili Beogradom i potrebama građana, a ne punjenjem vlastitih džepova, ispumpavanjem novca iz gradskih preduzeća i zaduživanjem prestonice za 1,2 milijarde evra, ne bi stanovnici naselja Stepa Stepanović morali da čekaju tim SNS da im obezbedi osnovne životne potrebe".

"Umesto da obmanjuju Voždovčane, neka pošteno kažu da je SNS pored uređenja grada, izvođenja infrastrukturnih radova 550 kilometara asfaltiranih ulica, 396 kilometara vodovodne i kanalizacione mreže, vratila polovinu duga koji su Đilas i Šapić ostavili čak i našoj deci", kažu u SNS.

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) EVO KO JE USTVARI PRIPADNIK FOKE UHAPŠEN U BEOGRADU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track