(FOTO) BEOGRADSKOM SPS STIŽE PODRŠKA STRANAČKIH KOLEGA IZ VRANJA: Južnjaci glasajte za našu listu u Beogradu
Foto: Tatjana Stamenković

kampanja

(FOTO) BEOGRADSKOM SPS STIŽE PODRŠKA STRANAČKIH KOLEGA IZ VRANJA: Južnjaci glasajte za našu listu u Beogradu

Izbori 2018. -

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Vranju organizovao je u subotu u centru grada na šetalištu akciju podrške socijalistima u Beogradu pred beogradske izbore. Socijalisti u Beogradu kako je rečeno na skupu vode jednu od najtežih i najvećih bitaka od postajanje partije, 4. marta.

foto: Tatjana Stamenković

Zoran Antić, predsednik GO SPS u tom gradu kazao je da socijalisti Vranja i celog Pčinjskog okruga, Vladičnog Hana, Surdulice, Bujanovca, Trgovišta Bosilegrada, Preševa, žele da pomognu i daju punu podršku socijalistima srpske prestonice do konačne pobede.

foto: Tatjana Stamenković

“Pozivamo sve naše prijatelje rođake, komšije poslovne saradnike kumove pobratime sve one koje znamo, a koji žive na teritoriji grada Beograda da 4. marta sigurno zaokruže listu sa rednim brojem tri, da trojka bude ono što će pobediti u Beogradu, da Aleksandar Antić bude gradonačelnik Beograda. To je nešto što je možda najvažnije za Beograd kao centar sveta u ovom momentu. On je trenutno centar sveta Srbije, centar sveta SPS-a I želimo da damo veliku i punu podršku našim prijateljima u prestonici”, istakao je Antić.

foto: Tatjana Stamenković

Na pitanje novinara kakve Vranje ima veze sa izborima u Beogradu Antić odgovara: “Ima ne samo Vranje, velike veze imaju svi gradovi Srbije i sva mesta. Beograd je 1945. imao negde 250 hiljada stanovnika, a sada ima blizu dva miliona, koji su se slili iz svih krajeva nekadašnje Jugoslavije. Preko stotinu hiljada južnjaka i ljudi sa juga centralne Srbije živi u prestonici Srbije. Mi želimo da ih sve animiramo, sve one koji žive i u Kaluđerici, Surčinu, Grockoj, Dobanovcima, Novom Beogradu, Starom gradu, Savskom vencu, PaliluliI, Zvezdari, Voždovcu da daju podršku izbornoj listi broj tri”, ističe Antić.

foto: Tatjana Stamenković

I u akciji podrške socijalistima na lokalnim izborima u Beogradu, vranjski odbor prednjači u odnosu na ostale odbore SPS u Srbiji, čulo se na skupu uz napomenu da na predstojećim lokalnim izborima SPS ide zajedno na listi sa koalicionim partnerom JS. Vranjski socijalisti na beogradskim izborima kada je u pitanju njihov kandidat za gradonačelnika Beograda ministar energetike Aleksandar Antić, očekuju dvocifreni procentualni rezultat. Želimo dobar rezultat i da zajedno sa SNS formiramo vlast u Beogradu, kaže Zoran Antić predsednik GO SPS u Vranju .

(Kurir.rs/T.Stamenković)

Foto Tatjana Stamenković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track