ZAVETNICI: Vodili smo skromnu, ali zapaženu kampanju
Foto: Filip Plavčić

oduševljeni podrškom građana

ZAVETNICI: Vodili smo skromnu, ali zapaženu kampanju

Izbori 2018. -

BEOGRAD - Milica Đurđević Stamenkovski, kandidat za gradonačelnika liste Beograd ima snage - Zavetnici poručila je da je ovaj pokret vodio više nego skromnu, ali zapaženu kampanju.

"Mi smo vodili jednu dostojanstvenu kampanju kakva priliči Beogradu. Umesto međusobnog prepucavanja kakvom su pribegle pojedine partije, mi smo ponudili rešenja i program. Otvarali smo veoma važne teme koje su gotovo svi izbegavali.", rekla je Đurđevićeva na sastanku članova i simpatizera Zavetnika na opštini Palilula.

Ona je naglasila da je oduševljena podrškom građana koji se svakodnevno javljaju ohrabreni što konačno imaju za koga da glasaju.

Nemamo bilborde, plaćene spotove, reklame, naručene tekstove. Naša kampanja je više nego skromna. Imamo ljude koji nas podržavaju i kojima vraćamo i nadu i snagu. To je za nas najvažniji resurs! Zato znam da ćemo biti najveće iznenađenje izbora.", zaključila je prva na listi Zavetnika.

Ona je dodala da Zavetnici donose potpuno drugačiji pristup politici i da je njihov program spoj tradicije i modernog, iskustva i mladosti.

(Kurir.rs/Foto: Filip Plavčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track