Najnovije vesti

MIHAJLOVIĆ (SNS) POZVALA ŽENE DA GLASAJU: Izađite na izbore i zaokružite listu koja Beograd i Srbiju vodi u budućnost
Foto: Beta/Milan Obradović

UOČI LOKALNIH IZBORA

MIHAJLOVIĆ (SNS) POZVALA ŽENE DA GLASAJU: Izađite na izbore i zaokružite listu koja Beograd i Srbiju vodi u budućnost

Izbori 2018.

BEOGRAD - Potpredsednica vlade Srbije i članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović pozvala je danas sve "supruge, majke i bake" da u nedelju izađu na izbore i glasaju za one koji Beograd i Srbiju vode u budućnost i koji su dokazali da imaju rezultat.

"Žene će glasati za one koji brinu o njima, a ne za one koji ih se sete samo u kampanji, poput Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića, koji su trudicama i porodiljama ostavili dug od 390 miliona dinara, koji je naša gradska vlast vratila i danas ne kasni ni dan s isplatom", rekla je Mihajlović, stoji u saopštenju.

Ona je pozvala žene da glasaju za one koji svojim radom i delima dokazuju da vole Beograd, a ne za one koji daju prazna obećanja i nude besplatne stvari koje će na kraju skupo koštati sve građane.

Prema njenim rečima, žene su videle "kako se na kraju završe sve te

besplatne stvari koje nude Đilas i Šapić", te navodi da su tako roditelji za svoju decu plaćali vrtić duplo skuplje nego što je bilo potrebno.

"Neće žene dozvoliti da oni koji su ih pljačkali ponovo vode Beograd", rekla je Mihajlović i pozvala sve građanke i građane Beograda da glasaju za "budućnost svoje dece".

"Upravo zbog budućnosti, na listi 'Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd' su novi ljudi koji su svojim radom i delima pokazali koliko brinu i koliko vole ovaj grad. Oni su dokaz da Beograd ide u dobrom pravcu i oni zaslužuju da dobiju podršku građanki i građana Beograda", kaže Mihajlović.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Beta/Milan Obradović)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja