ALEKSANDAR ŠEŠELJ: Nismo zadovoljni rezultatima, ali ideologiju i program nećemo menjati
Foto: Dado Djilas

OPOZICIJA NIJE BILA RASPOLOŽENA NA SEDNICI

ALEKSANDAR ŠEŠELJ: Nismo zadovoljni rezultatima, ali ideologiju i program nećemo menjati

Izbori 2018. -

Poslanici opozicije u Skupštini Srbije, čije stranke nisu uspele da pređu cenzus na beogradskim izborima danas i nisu bili preterano raspoloženi da odgovaraju na pitanja o budućim koracima imajući u vidu da im je republički parlament ostao jedino uporište "za delovanje".

Poslanik SRS i sin lidera radikala Vojislava Šešelja, Aleksandar kaže da će ova stranka nastaviti da se bori uprkos debaklu koji je na gradskim izborima doživela.

- Nastavljamo naše opoziciono delovanje u parlamentu, kritikujemo zakone koji dolaze od strane vlade i vladajuće većine i nastavljamo da se borimo. Mi smo nezadovoljni rezultatima izbora, očekivali smo zaista da ćemo osvojiti više, ali ne možemo da krivimo nikoga. Gledaćemo da se reorganizujemo i da sledeće izbore sačekamo još spremniji, a ideologiju i program nećemo menjati. Izvršićemo sve analize i izvršićemo potrebne promene u organizaciji kako bi se još bolje spremili za naredne izbore - rekao je Šešelj.

S druge strane, poslanika DS Radoslava Milojičića Kenu izbori u Beogradu nisu preterano ni zanimali jer je, kako kaže, sve vreme usredsređen na lokakne izbore u Smederevskoj Palanci, odakle je inače i rodom.

- Poslednja dva meseca bavim se izborima u Smederevskoj Palanci, tamo su lokalni izbori 25. marta. U Beogradu je rezultat takav kakav je. Demokratska stranka se nikada nije predavala, neće se predavati ni u budućem vremenskom periodu. Sigurni smo da radimo ispravnu stvar. Rezultati nisu uvek merilo realnog stanja. Naravno da ćemo donositi odluke u vremenu koje je ispred nas - rekao je Radojičić.

(Kurir.rs/Sanja Đurić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track