SPREMNI ZA RUSIJU

SERGEJ RAZMIŠLJA SAMO O MUNDIJALU: Priče o transferu donose pritisak (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Fudbaler italijanskog Lacija Sergej Milinković-Savić rekao je da u ovom trenutku ne razmišlja o transferu, već da je potpuno koncentrisan na reprezentaciju Srbije i Svetsko prvenstvo.

"Trudim se da ostanem sa strane, svaki dan čitam neku novu stvar. Sigurno je da zbog toga osećam neku vrstu pritiska, ali znam da ću se izboriti s tim na Svetskom prvenstvu. U Laciju sam isto imao veliki pritisak, ali navikao sam na to. Posle Mundijala ću odlučiti gde ću nastaviti karijeru", rekao je Milinković-Savić novinarima u Bad Valtercdorfu.

Milinković-Savić je jedna od glavnih tema u italijanskim medijima, a pominje se iznos od 120 miliona evra za obeštećenje, dok su za njega zainteresovani brojni klubov, poput Juventusa, Pari Sen Žermena i Mančester junajteda.

On je kazao da je atmosfera u reprezentaciji veoma dobra, kao i da jedva čeka da počne Svetsko prvenstvo.

"Atmosfera je dobra, uklopio sam se veoma brzo, imamo osećaj kao da sam duži niz godina ovde. Što se tiče prvenstva, jedva čekam da počne. Najbitnija je prva utakmica protiv Kostarike, nadamo se pobedi kako bismo lakše mogli da udjemo u naredne dve utakmice", kazao je Milinković-Savić.

Onje rekao da je A reprezentacija znatno ozbiljnija od omladinske, sa kojom je postao šampion sveta na Novom Zelandu.

"Velika je razlika u godinama i ozbiljnosti fudbala. Tamo smo svi bili mladji, dok ovde ima dosta iskusnih igrača. Sada već tri, četiri godine igram ozbiljan fudbal i navikao sam na princip priprema", rekao je Milinković-Savić.

Dodao je da slobodno vreme tokom priprema u Austriji igrači provode opuštajući se uz društvenu igru "Čoveče, ne ljuti se" i video igrice.

Reprezentacija Srbije će u subotu igrati s Bolivijom poslednju pripremnu utakmicu za Svetsko prvenstvo.

Srpski tim će na Mundijalu u Rusiji igrati u grupi sa Kostarikom, Švajcarskom i Brazilom.

kurir.rs / kurir sport

foto: Starsport©

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NEKA BOLI BOLIVIJU! U suprotnom, da ne gledamo Orlove na Mundijalu?! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track