NEJMAR U SUZAMA: Brazilac u replici sobe iz detinjstva
Foto: Printscreen

EMOCIJE

NEJMAR U SUZAMA: Brazilac u replici sobe iz detinjstva

Mundijal 2018 -

Brazilska televizijska kuća slavnom fudbaleru priredila iznenađenje koje nikad neće zaboraviti. Napravili su sobu identičnu onoj u kojoj je Nejmar odrastao, uveli ga unutra i pustili da uspomene odrade svoje

Najiskrenije suze koje su viđene kod nekog fudbalera potekle su na licu Nejmara.

Najveća zvezda brazilske fudbalske reprezentacije doživela je potpuni emotivni slom, i to pred televizijskim kamerama. Suze, jecaji i bujica emocija preplavili su Nejmara kada je ugledao iznenađenje koje su mu pripremili mediji u domovini.

Naime, jedna brazilska televizijska kuća u saradnji s Nejmarovom porodicom napravila je repliku sobe u kojoj je odrastao slavni fudbaler. Producenti su se toliko potrudili da su išli do najsitnijih detalja, od veličine sobe, nameštaja, ukrasa, pa čak i trofeja koje je Nejmar osvajao kao klinac. Sve je bilo do u detalj preslikano, što je i rezultiralo potpunim šokom kad su fudbalera uveli u prostoriju. Nejmar je sam ušao, osvrtao se oko sebe u neverici i nakon toga briznuo u plač!

Brazilac nije uspeo da izdrži pod pritiskom uspomena iz detinjstva koje su navirale sa svih strana. Nakon toga su ušle majka i sestra da smire emotivnog Nejmara i snažno ga zagrlile.

Sve se promenilo Nekad siromašan, a sad nosi zlatni ranac od 800 evra Samo nekoliko dana po snimanju emisije u kojoj je Nejmar, preplavljen emocijama, plakao pred TV kamerama, slavni fudbaler sa saigračima iz reprezentaciju stigao je u Rusiju potpuno drugačijeg stava. Samouveren i nedodirljiv, Nejmar je izašao iz aviona noseći na leđima pozlaćeni ranac vredan 800 evra!

Nejmarovo bogatstvo 222.000.000 evra vrednost transfera u PSŽ 3.000.000 evra zarađuje mesečno u Parizu 100.000 evra mu je dnevnica 15.000 evra mesečno je kirija za njegovu vilu

kurir.rs / Anja Vukašinović

foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: On je Partizanov najveći problem ovog leta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track