PRELEPA RUSKINJA VIKTORIJA JE DOMAĆICA MUNDIJALA: Bila je mis Rusije, vodi život kao na filmu i obožava jednog Srbina! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen

nestvarno lepa plavuša

PRELEPA RUSKINJA VIKTORIJA JE DOMAĆICA MUNDIJALA: Bila je mis Rusije, vodi život kao na filmu i obožava jednog Srbina! (FOTO)

Mundijal 2018 -

Jedno od najlepših lica ovogodišnjeg Mundijala je Viktorija Lopirjova, ambasadorka Svetskog prvenstva u fudbalu. Lepa Ruskinja će se svojski potruditi da bude najbolja domaćica. Sa dugogodišnjim iskustvom u javnom životu to joj neće biti nimalo teško.

A ko je domaćica svetskog fudbalskog spektakla? Viktorija Petrovna Lopirjova (34) ima dugačak spisak zanimanja - ona je model, TV voditeljka, blogerka. Zvaničnu potvrdu lepote dobila je još 2003, kada je ponela titulu Mis Rusije. Nakon trijumfa bila je godinama direktorka ovog izbora.

Atraktivan izgled odveo ju je zatim u svet modelinga i manekenstva, u kojem je nizala uspeh za uspehom. Debi na pistama i u kampanjama imala je 1999. kao članica agencije "Image – Elite", iste godine je dobila nagradu "Model of Don awards", a 2001. u njene ruke je otišlo priznanje "Golden Lighting Fest".

World Cup calling ⚽️? @fifaworldcup countdown ??V

A post shared by Ambassador Of FIFA WC 2018??⚽️ (@lopyrevavika) on

Na spisku nagrada koje je osvojila nalazi se i "Miss Russia Awards" kojom je nagrađena 2003. Viktorija, koja je sarađivala je sa vodećim kozmetičkim i modnim brendovima, okrenula se zatim televizijskom voditeljstvu. Među prvim voditeljskim angažmanima bio je onaj na "Centralnoj televiziji".

Сколько стран я объездила, как посол FIFA с момента моего назначения...?сколько раз давала интервью и приглашала людей из разных уголков планеты приехать к нам в гости на Чемпионат Мира @fifaworldcup ⚽️в Россию??, а сколько км налетала - посчитать невозможно, но каждый раз я испытываю гордость и радость от того, что моя Россия станет открыта всему миру на период этого невероятного события, а мы с вами сделаем все возможное, чтобы нашим гостям понравилось и они бы захотели вернуться вновь❤️Одно из моих последних интервью @mtvlebanon ?? / How many times I’ve said the same things over and again and in how many countries since I accepted my FIFA World Cup Ambassador role 3 years ago: how exciting it is to host the championship in my native country, how I hope it will inspire more young Russians to play and encourage greater investment in our national team. What an opportunity it is to develop a tourist industry! And I never tire. On each occasion I get a sense of pride and joy that Russia will be open to everyone during this incredibly special event and I know that all of us will do our best to make sure our guests enjoy themselves and return again and again. This and more in my latest interview @mtvlebanon ⚽️

A post shared by Ambassador Of FIFA WC 2018??⚽️ (@lopyrevavika) on

Vremenom je postala veoma zapaženo lice na ruskim TV kanalima, ali i prava Instagram zvezda sa dva miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Viktorijin Instagram svet je slika jednog glamuroznog života, dobrog stila i mnogo lepote, za koju se, nažalost, mora reći da nije 100 odsto prirodna.

Ruskinja "lepa kao lutka" ima brak iza sebe, sa Fjodorom Smolovim, koji će ove godine na prvenstvu igrati u timu Rusije, i mnogo, mnogo obožavalaca pored sebe.

Pored ovakvog izgleda nije ni čudo što je tako.

Kao vatrena navijačica Rusije, Viktorija je danas na Instagramu poručila fudbalerima svoje zemlje (među kojima je i njen bivši suprug).

"Poput miliona ljudi u mojoj zemlji, verujem i želim da se momci iz ruskog tima sete o čemu su sanjali, da stisnu zube, i sami su verovali u svoju snagu i dokazali je na terenu. I sada je momenat kada svi zajedno treba da postanemo jedan tim, po karakteru, veri i želji".

GN ? Навеки ваша. Однажды Мой...) V

A post shared by Ambassador Of FIFA WC 2018??⚽️ (@lopyrevavika) on

Videćemo koliko će Viktorijina podrška značiti Rusima na terenu.

Viktorija se inače ranije fotografisala i sa jednim od najpoznatijih Srba, Novakom Đokovićem, a fotografijom se pohvalila na društvenim mrežama, navodeći da joj je on omiljeni teniser.

Pogledajte bonus video

KURIR SPORT: On je Partizanov najveći problem ovog leta

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto:Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track