PROTIV PRIRODE SE NE MOŽE: Evo šta se dogodi kada se igraču tokom meča ide u WC! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen Youtube

KAD IGRAČA POTERA

PROTIV PRIRODE SE NE MOŽE: Evo šta se dogodi kada se igraču tokom meča ide u WC! (VIDEO)

Mundijal 2018 -

Fudbalerima se događaju razne stvari na terenima, a jedna od najenobičnijih dogodila se legendarnom Gariju Linekeru. I to na Svetskom prvenstvu!

Englezi su se tog 11. juna 1990. godine na Mundijalu u Italiji susreli sa Ircima.

Lineker je postigao gol za Englesku u 8. minutu meča, ali je Irska do kraja meča uspela da izjednači i tako je i završeno - 1:1.

Mi smo izabrali M&M’s, koji je tvoj izbor?

Ali, nije to obeležilo taj meč. Tokom drugog poluvremena, Lineker je prilikom akcije svoje reprezentacije bukvalno seo na travu. Potom je guzom proklizao po terenu i činilo se kao da je dobio udarac.

Godinama kasnije, Lineker je objasnio o čemu je reč.

"Da, us*** sam se!", priznao je on.

"Nikada do sada ovo nisam priznao, ali evo sad ću. Istina je! Verujem da, iako su mnogi gledali utakmicu i snimak, nisu mogli da provale šta mi se dogodilo. Priznajem, proteralo me je".

To je bila prva utakmica Engleske na tom Mundijalu, a nekadašnji golgeter je rekao da je imao stomačnih tegoba pre i za vreme utakmice.

"Baš se nisam osećao dobro, pogotovo u poluvremenu. Kada sam osetio da više ne mogu da izdržim, čekao sam prvi kontakt da sednem. Olakšao sam se i laknulo mi je. Imao sam sreće da je padala kiša tako da sam mogao i da se obrišem. Trljao sam se kao pas. Bilo je baš... hm, zaprljano. Moram da priznam da mi je to bilo najstrašnije iskustvo u životu. Ono što je dobro jeste da nikada u karijeri nisam imao dovoljno prostora za igru posle toga što mi se desilo", ispričao je svojevremeno Lineker.

kurir.rs / kurir sport

foto: Printskrin/YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track