SRBIN PRETI FRANCUZIMA: Trikolori napadaju Australiju
Foto: EPA/DAN HIMBRECHTS

Startuju timovi u Grupi C

SRBIN PRETI FRANCUZIMA: Trikolori napadaju Australiju

Mundijal 2018 -

Francuska je apsolutni favorit protiv Australije, dok će u duelu Perua i Danske biti sve otvoreno, u grupi C na Svetskom prvenstvu.

Na utakmici u Kazanju (12.00) sigurno je da će srpska javnost biti na strani Australije, jer za "ozije" na mundijalu u Rusiji igraju trojica Srba.

Miloš Degenek i Tom Rogić su startnih 11 selektora Berta Marvajka, dok će golman Dani Vuković biti na klupi. Trikolori predvođeni selektorom Didijeom Dešanom nisu igrali dobro i sigurno pred početak mundijala, mada je teško očekivati da Australijanci mogu da ih izenande.

Francuska kao jedan od favorita za titulu ne bi smela da ima problem s Austrlalijom, a kvota da će slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,93. Pogledajte sve MOZZART kvote za Francuska - Australija.

Danci i Perunaci igraju u Saransku (18.00) i za oba tima je utakmica od velikog značaja. Na stadionu će dominirati crveno-bele boje, jer su to nacionalne boje obe države. Danci se uzdaju u disciplinu i prvu zvezdu Kristijana Eriksena, dok Perunaci veruju u tim i mogućnosti svog najboljeg fudbalera Andrea Karilja.

A. R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POČELO JE! SRBIJA U PUNOJ SNAZI, KOSTARIKA U VELIKOM PROBLEMU! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track