KOŠTA ISKREN: Postigao sam gol uz puno sreće
Foto: reuters

pošteno

KOŠTA ISKREN: Postigao sam gol uz puno sreće

Mundijal 2018 -

Španski fudbaler Dijego Kosta rekao je da je imao sreće kod pobedonosnog gola u večerašnjoj utakmici protiv Irana na Svetskom prvenstvu.

"Imao sam sreće kod gola, ali srećan sam, pošto je utakmica bila teška a protivnik takmičarski raspoložen. Bilo nam je važno da večeras pobedimo, Iranci su bili dobri u odbrani i znali smo da moramo da budemo strpljivi i da čekamo pravi trenutak za gol", rekao je Kosta.

Španija je večeras u Kazanju pobedila Iran sa 1:0. Andres Inijesta ubacio je loptu u šesnaesterac, prihvatio je Kosta, ona je pogodila u nogu Ramina Rezaejana, a zatim i koleno Dijega Koste i otišla u mrežu. To je prva pobeda Španije na Mundijalu u Rusiji.

"Protiv Portugala je bila odlična utakmica (3:3), ali večeras je protivnik bio blizu. Važno je što smo pobedili i okrećemo se narednom meču", dodao je Kosta.

Na tabeli Grupe B Portugal i Španija zauzimaju prva dva mesta sa po četiri boda, Iran je treći sa bodom manje, dok je Maroko bez bodova i izgubio je šansu da se plasira u osminu finala.

U trećem kolu, 25. juna, Španija će igrati protiv Maroka, a Portugal protiv Irana.

Kurir sport/Beta

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track