KURIR I BEO ART HOUSE OTKRIVAJU TVOJ TALENAT: Pokaži šta znaš kroz reciklažu i maketarstvo
Foto: Promo

uživo

KURIR I BEO ART HOUSE OTKRIVAJU TVOJ TALENAT: Pokaži šta znaš kroz reciklažu i maketarstvo

Mundijal 2018 -

Uopšte nije važno da li ste amater ili profesionalac, jer u okviru akcije „Doživi prvenstvo“ svako od posetilaca Ušće SC imao je priliku da uz Beo Art House probudite svoju umetničku stranu

Pet izabranih učesnka imalo je priliku da u Kurirovom studiju nauči osnovne tehnike izrade maketa fudbalskog terena i da se na kraju međusobno takmiči u šutiranju penala na tim maketama.

foto: Promo

Marko Kraljević iz BAH kaže da je Svetsko prvenstvo u fudbalu bilo inspiracija da se sa polaznicima napravi maketa fudbalskog terena:

- Još kao dete sam se zaljubio u maketarstvo i pre oko 10 godina odlučio sma da napravim svoj grad maketu. Do sada mi je maketartsvo bio hobil, ali gledam da to sada pretvorim u posao, tako da u BAH sada držim kurseve maketarstva, kako za mlađe tako i za starije polaznike.

foto: Promo

Tokom dana bila je promovisana i akcija izbacivanja plastičnih kesa iz upotrebe, kao i buđenje ekološke svesti. Takođe, pet učesnika imalo je mogćnost da na svoj način oslikaju pamučne ceger torbe za kupovinu.

foto: Promo

Jedan od glavnih ciljeva Beo Art Housea je da pomogne svojim polaznicima da pronađu kreativnost u sebi i razviju je što više, a Kurirova akcija “Doživi prvenstvo”, podržala je to svesrdno.

Kurir sport

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track