Najnovije vesti

SUDIJE, DOPING I GEJMIFIKACIJA: Oštri razgovori o fudbalu i nastavak takmičenja u PES 2K18!
Foto: Promo

Fudbal, gejming i nagrade

SUDIJE, DOPING I GEJMIFIKACIJA: Oštri razgovori o fudbalu i nastavak takmičenja u PES 2K18!

Mundijal 2018

Projekat “Doživi prvenstvo” i sutra, od 14 do 20 časova u Ušće SC, dovodi zanimljive goste, ali i nastavlja sa takmičenjem u World Cup 2018 Gejming turniru PES 2K18. Spremi se za izazove i osvoji neku od nagrada.

U emisijama pre i posle utakmice razgovaraćemo o tome da li su sve sudije na Svetskom prvenstvu u Rusiji dorasle tom takmičenju. Da li ste sigurni da znate kako funkcioniše VAR? Da li je na ovom prvenstvu bilo problema sa doping kontrolom? O svemu tome govore Igor Radojičić, jedan od naših najboljih sudija i sekretar sudijske komisije FSS, i Nenad Dikić, predsednik odbora za doping kontrolu Antidoping agencije Srbije.

foto: Promo

Zbog velikog interesovanja Kurir i Samsung zajedno sa Unijom studenata FON nastavljaju sa takmičenjem PES 2K18.

Prijavi se već danas i osvoji vredne Samsung nagrade u okviru projekta “Doživi prvenstvo” u Ušće SC.

Potrebno je samo da se prijaviš na Kurir Facebook stranici i najbržih 16 igrača dobija priliku da se takmiči u PES 2K18!

World Cup 2018 Gejming turnir PES 2K18 na najboljim Samsung televizorima, gde vas realistična slika doslovce uvlači u igru.

Zahvaljujemo se “GameS” u Ušće SC na ustupljenoj igrici PES 2K18. “GameS” najveći je lanac prodavnica specijalizovan za prodaju konzola, igara i igračke opreme. U “GameS” ćete naći igre i opremu za PC, Sony Playstation, Microsoft XBOX i Nintendo platforme, kao i širok izbor artikala vezanih za gejming.

Doživite prvenstvo u Ušće SC, mestu koje budi hrabrost i inspiriše.

Doživi igru. Doživi pobedu.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja