EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Vladimir Volkov: Argentina i Poljska su me najviše razočarale (KURIR TV)
Foto: printscreen

doživi prvenstvo

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ UŠĆA Vladimir Volkov: Argentina i Poljska su me najviše razočarale (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Gost emisije “Doživi prvenstvo” bio je bivši fudbaler Partizana i Rada, Vladimir Volkov! Čovek koji ne voli da daje izjave medijima, ovoga puta nije imao izbora! Komentarisao je meč domaćina i prvog organizatora Svetskog prvenstva i izneo mišljenje o našoj reprezenatciji

"Jako dobar utisak ostavio je Meksiko. Brazil, Portugal i Španija polako ulaze u formu, a Argentina i posebno Poljska su me razočarali. Mislim da Poljska nije sastavila najjači tim, a ono što su pokazali daleko je ispod njihovog nivoa.

Hrvatska je sjajan tim. Oni su tu gde su i za mene nisu nikakvo iznenađenje", rekao je Volkov.

Volkov je govorio i o predstojećem duelu Srbije i Brazila, ali i nekim životnim van fudbalskim temama.

foto: printscreen

Tokom 32 dana na centralnom trgu u prizemlju “Ušća” biće postavljen studio iz kojeg ćemo svakodnevno pre i posle svake važnije utakmice emitovati program sa najrazličitijim gostima koji će cela Srbija moći da prati uživo.

Pored toga, svakoga dana između 12 i 20 časova sve posetioce očekuje nezaboravan provod. Ušće postaje mesto gde se spajaju, inspirišu i aktiviraju talenti, koje pokreće i motiviše svakog pojedinca, dajemo podršku svima kojima je potrebna, učestvujemo u zabavnim aktivnostima, i sve to kroz promociju Srbije i brojnih mogućnosti koje nudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track