SRUŠILI SVETSKOG ŠAMPIONA, A U DOMOVINI DOČEKANI JAJIMA: Fudbaleri Južne Koreje pretrpeli žestoke uvrede navijača! Zaplakali nakon svega... (FOTO)
Foto: Reuters

NE PRAŠTAJU IM ISPADANJE SA MUNDIJALA

SRUŠILI SVETSKOG ŠAMPIONA, A U DOMOVINI DOČEKANI JAJIMA: Fudbaleri Južne Koreje pretrpeli žestoke uvrede navijača! Zaplakali nakon svega... (FOTO)

Mundijal 2018 -

Po dolasku u otadžbinu fudbalere Južne Koreje dočekale su uvrede, prozivke i omalovažavanja, a navijači su ih gađali jajima.

Aktuelni šampioni sveta, fudbaleri Nemačke, ispali su u grupnoj fazi takmičenja na Svetskom prvenstvu u Rusiji pošto su poraženi od Južne Koreje sa 0:2. Nemci su u odlučujućem meču za plasman u osminu finala doživeli katastrofu!

Put uspeha popločan je M&M's čokoladicama!

A katastrofu su doživeli i fudbaleri Južne Koreje po povratku u domovinu. Navijači su očigledno imali ogromna očekivanja od ove selekcije, pa su po ispadanju u grupnoj fazi bili veoma nezadovojni. Ni to što su izacili Nemačku i napravili pravu senzaciju na SP nije moglo da ublaži bes.

Navijači bi na ovaj način mogli da izazovu i bojkot reprezentativaca, pa će biti zanimljivo ispratiti ko će se odazvati pozivu selektora na sledećem okupljanju kada znaju da su apetiti simpatizera preveliki, a zahvalnost ne postoji.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EVO ZBOG ČEGA JE SRBIJA ONAKO LOŠE PROŠLA U RUSIJI! Napustio nas Goran Bunjevčević! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track