TOTALNA TIŠINA

ENGLESKI NOVINAR ISPROVOCIRAO HRVATE: Vatreni mirni na konferenciji sve do OVOG pitanja! Nakon toga nastao je POTPUNI MUK! (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Dan pred utakmicu polufinala Mundijala u Rusiji Vatreni su na konferenciji za medije izneli svoja očekivanja u duelu sa Engleskom. Ipak pitanja Engleskog novinara o Domogoju Vidi ostavilo je sve bez reči.

Hrvtaski reprezentativci su juče poslepodne stigli iz Sočija u Moskvu, a danas su odradili prvi trening nakon pobede protiv Rusije.

Selektor Zlatko Dalić juče je igračima dao slobodan dan posle dve uzastopne utakmice od 120 minuta i prolaza na jedanaesterce protiv Danske i Rusije.

Selektor je u nedelju izjavio da je Šime Vrsaljko još uvek upitan za utakmicu sa Englezima, a treningu danas nisu prisustvovali ni golman Subašić kao ni štoper Dejan Lovren.

Pred novinare danas su izašli napadači Mario Mandžukić i Andrej Kramarić.

Mandžukić je najpre izjavio kako su za obe reprezentacije podjednake šanse za prolaz u finale.

''Nama je najveći pritisak bio protiv Danske u osmini finala, sada je dosta lakše. Sada samo uživamo u onome što se događa. Imamo skupino od iskusnih i talentovanih igrača pa smo zato i došli ovako daleko. Sve ekipe su zasluženo tu, repspektujemo svakoga i nemamo straha. Verujemo u sebe, mislimo na sebe, da budemo što bolji i prođemo dalje. ''

Posle Mandžukića novinarima se obratio i Andrej Kramarić koji je najpre izjvio da su njemu Englezi bili glavni favoriti i pre Mundijala:

''Oni su mlada i talentovana ekipa koja je sa velikim ambicijama stigla na ovo prvenstvo. Bitno je da nemaju glumačke zvezde i da igraju do samog kraja, dakle neće nam biti lako. Oni su promenili stil igre u poslednjih nekoliko godina i dosta su nepredvidivi.''

Na pitanje engleskih novinara o sućaju Vide, oba fudbalera su izbegla da daju odgovor na ovo pitanju jer im je NHS zabranio da iznose svoja mišljenja po pitnjau te teme.

Hrvati igraju svoj meč sa reprezentacijom Engleske u sredu sa početkom od 20 časova.

Kurir sport

Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track