ČUDO: Dečaku auto prešao preko glave, ostao nepovređen

Dvaput pregažen

ČUDO: Dečaku auto prešao preko glave, ostao nepovređen

Planeta -
Baku je pregazio jednom, a dečačića dvaput, drugi put preko glave. Osećaj užasa smenio je talas oduševljenja, kada se mali Joao odmah dignuo i krenuo prema baki kako bi joj pomogao

Vilma Nasimiento i njen četvorogodišnji unuk Joao hodali su trotoarom pored ulice u gradu Anapolisu u Brazilu kad se desio incident. Jedan auto je izlazio iz sporedne ulice, a drugi je, pokušavajući da ga izbegne, velikom brzinom udario u parkirano belo vozilo na njihovoj strani ulice.

Kad su videli šta se događa dečak i žena su u trenutku pokušali da izbegnu jureći automobil pa su potrčali u stranu, ali od siline udara beli ševrolet jer odbačen ravno na njih.

Baku je pregazio jednom, a dečačića dvaput, drugi put preko glave. Osećaj užasa smenio je talas oduševljena, kada se mali Joao se odmah dignuo i krenuo prema baki kako bi joj pomogao.

Dečak je isti dan, nakon što je pregledan, pušten iz bolnice, a baka Vilma idući dan uz lakše povrede noge i stopala.Snimak nesreće prikazala je lokalna tv stanica u Brazilu, što je kasnije pogledalo nekoliko desetaka hiljada ljudi.

http://www.youtube.com/watch?v=hMhtxz9q-W0#t=42

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track