(VIDEO) SPOJIO IH TORNADO POSLE POLA VEKA: Oduvao me pravo u zagrljaj bivšem mužu!
Foto: Printskrin Yt

Stara ljubav zaborava nema

(VIDEO) SPOJIO IH TORNADO POSLE POLA VEKA: Oduvao me pravo u zagrljaj bivšem mužu!

Planeta -
Kad je Pol sreo Sali oboje su bili premladi da bi brak potrajao, ali nevolja ih je spojila posle 5 decenija - i oživela staru ljubav

DŽOPLIN - Tornado je bacio penzionerku Sali Adams u naručje bivšeg supruga Pola Palmera, koji joj je pružio utočište u nevolji i - oživeo ljubav iz mladosti.

Sali (75) postala je beskućnica pre tri godine kad je tornado protutnjao njenim rodnijm Džoplinom u američkoj saveznoj državi Misuri, piše Ju-Es-Ej Tudej.

Ona se, istina, sakrila u podrum pred naletom oluje na koju su upozorili meteorolozi, a kad je izašla imala je šta da vidi. "Moje kuće nije bilo. Ni automobila. Ovde nemam familije i nisam imala gde da živim. Ni u motelu nisam mogla da nađem slobodnu sobu", priseća se Sali.

Tako se setila svog bivšeg supruga, Pola Palmera. "Prvo što mi je rekla bilo je 'moja kuća je nestala'. Nikad se nisam osećao tako bespomoćno. Nisam mogao da joj pomognem, a čuo sam strašnu stvar", priča Palmer.

Bili su mladi kad su se prvi put venčali i brak nije opstao Foto Printscreen yt
Bili su mladi kad su se prvi put venčali i brak nije opstao Foto Printscreen yt

Sali i Pol su bili jako mladi kad su se venčali. Brak nije potrajao i posle razvoda svako je otišao na svoju stranu. Pol se preselio u Tenesi, a Sali je ostala u Džoplinu i preudala se.

Nekoliko decenija kasnije, Sali je pronašla neke fotografije svog bivšeg plesnog partnera i poštom ih poslala Polu. Usledio je telefonski poziv i njih dvoje su ponovo uspostavili kontakt. Kad je tornado ostavio Sali bez krova nad glavom, Pol je skupio hrabrost i pozvao bivšu suprugu da pređe kod njega.

A onda… korak po korak i Sali Adams je danas još jednom postala gospođa Sali Palmer.

http://www.youtube.com/watch?v=KYwePUeb-2I

(Kurir/Ju-Es-Ej Tudej)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track