(VIDEO) ONA OKOM... Da vidite kako prva dama Kine jednim pogledom pokreće muža!
Foto: Printscreen Yt

I nad popom ima pop

(VIDEO) ONA OKOM... Da vidite kako prva dama Kine jednim pogledom pokreće muža!

Planeta -
Peng Lijuan nije bila impresionirana što Sji Đinping stoji opuštenih ruku dok drugi lideri veselo mašu publici. Pogledajte kako je to elegantno rešila uz ovoliki osmeh!

PEKING - I najmoćnijim ljudima na svetu šefuju njihove žene, konstatuje Dejli mejl navodeći primer predsednika Kine Sjia Đinpinga kojeg je supruga Peng Lijuan jednim oštrim pogledom navela da ipak mahne radoznaloj publici.

Sji Đinping bio je ove nedelje domaćin samita Azijsko-Pacifičke ekonomske saradnje (APEK), u čijem radu učestvuju najmoćniji lideri sveta. Protokol zahteva zajedničko fotografisanje učesnika, pa su predsednici zemalja dolazili na ceremonijalno fotografisanje, gde su ih ljubazno dočekivali domaćin i domaćica skupa.

Kad su se konačno postavili za zvaničnu fotografiju, svi lideri su mahali oduševljenoj publici, uključujući Peng Lijuan, koja se srećno osmehivala. Osmeh joj se malo smrzao kad je videla da njen slavni suprug stoji pored nje opuštenih ruku, ali oštar pogled kojim ga je prostrelila brzo ga je razbudio, pa je brže-bolje i on počeo da maše.

Dejli mejl hvali Peng Lijuan i njeno revnosno ispunjavanje dužnosti prve dame jedne od najmoćnijih zemalja sveta. Ona uvek besprekorno prati moćnog supruga i s osmehom ispunjava sve protokolarne dužnosti, kao što je poziranje, zbog čega je narod obožava.

Za nestrpljive: pogled mužu je na 2.27.

http://www.youtube.com/watch?v=4915V8piluU#t=155

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track