OVAJ FOTO JE ZAPALIO RUSKI INTERNET: Teško naoružani čuvaju Putinovu devojku dok u kafiću pije kafu!
Foto: Tviter

Tviteraš otkrio tajnu

OVAJ FOTO JE ZAPALIO RUSKI INTERNET: Teško naoružani čuvaju Putinovu devojku dok u kafiću pije kafu!

Planeta -
Kada je fotografija došla u javnost odmah je pokrenuta rasprava. Bilo je različitih mišljenja, ali svi su se složili u jednom - u kafiću mora da je bio političar visokog profila ili neki oligarh. Ali nisu bili u pravu

Poznati ruski zabavljač i uticajni tviteraš, Aleksandar Belov, uzburkao je javnost kada je na društvenim mrežama dao svoje mišljenje o fotografiji koja je snimljena ispred jednog moskovskog kafića na kojoj se vidi obezbeđenje naoružano automatskim puškama.

Kada je fotografija došla u javnost odmah je pokrenuta rasprava. Bilo je različitih mišljenja, ali svi su se složili u jednom - u kafiću mora da je bio političar visokog profila ili neki oligarh.

Ali prema Belovu oni nisu u pravu. On tvrdi da je teško naoružano obezbeđenje pratnja bivše ruske olimpijske gimnastičarke, i navodno Putinove devojke, Aline Kabajeve.

Javnost je uzburkana kada su hiljade ljudi na Fejsbuku i Vkontakte (najvećoj ruskoj društvenoj mreži) šerovalo Belovljev zaključak i ovu fotografiju.

Podsetimo, ruski list "Moskovsky Korrespondent" je 2008. godine pisao o tome da su se Putin i Kabajeva tajno verili. Putin je oštro demantovao ove navode. Prošle godine Putin se razveo od svoje žene, Ljudmile Putin, a njegov potparol je rekao da od tada nije bilo žena u njegovom životu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track