TRGOVAC IZ PAKLA: Uzeo HIV pozitivne siledžije da oteraju stanare zgrade na koju je bacio oko
Foto: Rojters

Bezočno

TRGOVAC IZ PAKLA: Uzeo HIV pozitivne siledžije da oteraju stanare zgrade na koju je bacio oko

Planeta -
Banda zaraznih razbijača maltretirala je i zastrašivala stanovnike ne bi li ih primorali da se odsele, pa da se gramzivi trgovac nekretninama domogne zgrade

PEKING - Kineski trgovac nekretninama izazvao je opšte zgražavanje zato što je angažovao grupu seropozitivnih siledžija da bi zastrašivali stanare zgrade na koju je bacio oko.

Šestorica huligana zaraženih virusom HIV ispisivali su grafite u kojima su se predstavljali kao "razaračka AIDS grupa", što je bio deo taktike plašenja stanara - pretili su im da će njih i njihove porodice zaraziti sidom.

Međutim, nisu se zadržavali samo na pisanju grafita; da bi što pre oterali zlosrećne stanare, oni su praćkama gađali njihove prozore i palili petarde, navodi Sinhua.

Batinaše je unajmila agencija za nekretnine "Jian" u nameri da se što brže domogne te zgrade i sruši je, kazao je Li Gedžun, zvaničnik grana Nanjanga, gde se ova drama dešavala. Sinhua podseća da je provincija Henan, u kojoj se Nanjang nalazi, devedesetih godina prošlog veka bio poprište velikog skandala sa zaraženom krvlju. Desetine hiljada ljudi bile su pogođene.

(RTL.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track