(VIDEO) SUMNJIV POŽAR U NJUJORKU: Vatrena stihija na metro stanici Pen pod kontrolom
Foto: Printscreen Yt

Gori podzemna železnica

(VIDEO) SUMNJIV POŽAR U NJUJORKU: Vatrena stihija na metro stanici Pen pod kontrolom

Planeta -
Povređena su dva od 150 vatrogasaca koji su učestvovali u gašenju požara,

NJUJORK - Požar koji je rano jutros izbio na stanici metroa Pen u Njujorku stavljen je pod kontrolu, javlja TV stanica WNHC. Istovremeno, nadležni koji istražuju ovaj požar kažu da je sumnjiv.

Fire on 33rd and 8th

A video posted by @broadway_hill on Jan 13, 2015 at 12:00am PST

Dva vatrogasca su lakše povređena prilikom gašenja požara u njujoršskom metrou, u kojem je učestvovalo više od 150 vatrogasaca, prenosi Tanjug. Vašington post navodi da je cela takozvana žuta linija bila van saobraćaja.

Stanica Pen se nalazi između Zapadne 33. ulice i Osme avenije na Menhetnu. Požar je izbio ispod zemlje na mestu izgradnje pruge na Long ajlendu i zahvatio je dva nivoa gradilišta.

Saobraćanje metroa je vraćen u normalu do 5.30 casova po lokalnom vremenu. Pruge od 19 do 21 ka stanici Pen su zatvorene, ali nisu zahvaćene požarom. U toku je postupak njihovog vraćanja u funkciju.

Požar je izazvao kašnjenja. Vozovi A i E u njujorškom metrou zaobilazili su stanicu Pen u oba pravca, ali Njujorčani javljaju da su vraćeni na svoje redovne trase. Jedino što je saobraćaj usporen, što se i moglo očekivati.

Požar je počeo jutros oko pola tri po lokalnom vremenu. Stanica Pen se nalazi između Zapadne 33. ulice i Osme avenije na Menhetnu.

Oko 4 sata ujutru evakuisana je stanica, kao i zgradu koja se nalazi preko puta. Za sada nema izveštaja o uzroku požara, niti žrtvama.

http://www.youtube.com/watch?v=Xfgazdv7Ldg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track