HILARI RASKRVARILA KLINTONU GLAVU: Kad je saznala za prevaru, gađala ga prvim što je dohvatila!
Foto: Ap

Okršaj

HILARI RASKRVARILA KLINTONU GLAVU: Kad je saznala za prevaru, gađala ga prvim što je dohvatila!

Planeta -
Članovi osoblja Bele kuće rekli su novinarki Kejt Andersen Brauer da su u spavaćoj sobi bivšeg predsedničkog para zatekli krvave fleke na posteljini

Kada je čula da je imao aferu sa svojom sekretaricom Monikom Levinski, Hilari Klinton “udarila je svog muža Bila knjigom u glavu”, navodi novinarka Kejt Andersen Brauer u svojoj novoj knjizi.

Ovi navodi izneseni su u knjizi “The Residence”, u kojoj je navodno predstavljena ona prošlost koja se odigrala iza zatvorenih vrata Bele kuće.

Članovi osoblja Bele kuće navodno su rekli novinarki Kejt Andersen Brauer da su u spavaćoj sobi bivšeg predsedničkog para zatekli krvave fleke na posteljini i da su bili “prilično sigurni” da je Hilari “opalila Bila knjigom” kada je saznala za njegovo neverstvo.

“Bilo je najmanje dvadeset knjiga na noćnom stočiću koje je njegova supruga mogla da odabere, uključujući i Bibliju”, navodi Andersen Braur u beleškama.

Afera Bila Klintona i Monike Levinski izneta je u javnost 1998. godine. Ni Bil ni Hilari nisu se tada javno oglasili povodom navoda medijskih kuća.

(B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track