JEZIVA ŠALA Zabavljači hotela u Marmarisu turistima priredili lažni napad Islamske države

Nema opravdanja

JEZIVA ŠALA Zabavljači hotela u Marmarisu turistima priredili lažni napad Islamske države

Planeta -
Luksuzni hotel u Turskoj priredio je iznenadnu predstavu kako bi zabavili svoje goste. Međutim, od njihove "šale" mnogi su mogli da dožive infarkt

MARMARIS - Animatori jednog hotela u letovalištu Marmaris, u Turskoj, organizovali su za svoje goste "predstavu sa holivudskom tematikom" u okviru koje su se pravili da su teroristi Islamske države i iscenirali napad. Gostima, međutim, nije bilo nimalo smešno.

Dok se Britanac Džejson Fitajn opuštao pored bazena u "Gran Jazici Mares" hotelu sa pet zvezdica u Turskoj, neko mu je prišao i prosuo benzin po njemu. Kada je otvorio oči, nepoznati muškarac obučen u istočnjačku odeću je držeći upaljeni upaljač stajao iznad njega. Zatim se okrenuo oko sebe i video prestravljene turiste koje su na gomilu skupili ostali "teroristi" koji su nosili oružje. Ovako je otprilike tekao scenario takozvane "predstave sa holivudskom tematikom" koju je organizovao hotel kako bi "zabavio" turiste.

Međutim, preplašeni turisti su besno napustili bazen rekavši da ih scenario suviše podseća na masakr iz Tunisa koji se desio pre samo šest nedelja. Gospodin Fitajn, koji je uplatio deset dana za celu porodicu kako bi proslavili 70-ti rođendan njegovog oca, je izjavio da mu je došlo da prekine odmor i da se vrati kući.

"Jedan od prerušenih radnika hotela je dotrčao do mene sa kofom na kojoj je pisalo "benzin". Polio me je nečim i izvadio upaljač. Skočio sam na noge, ne znajući šta se dešava. Bilo je odvratno i krajnje degutantno", izjavio je zgroženi Fitajn.

"Ukoliko su mislili da će me zabaviti da gledam kako nekome sipaju benzin na glavu, a zatim prete da će ga zapaliti, prevarili su se. Loš ukus za šalu" poručila je Fitajnova žena.

Turistička organizacija "Jet2Holidays", koja je pomenutoj porodici preporučila ovo letovalište, saopštila je da iskreno žali zbog incidenta koji se dogodio u Turskom hotelu sa pet zvezdica. "Ukoliko imaju ovakve vrste programa onda treba da u njima učestvuju samo ljudi koji su se prijavili za njih, a ne nevini turisti koji su samo tražili miran odmor " pisalo je u njihovom saopštenju.

S druge strane, menadžment hotela je pokušao da se opravda činjenicom da oni često pripreme iznenađenje za svoje goste i da je do sad ovaj vid zabave uvek bio dobro prihvaćen. Ipak, menadžer se izvinio istraumiranim gostima, rekavši da shvata da ovakva vrsta "igre" može biti i krivično kažnjiva i obećao da se više neće "šaliti" na ovaj način.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track