Vučurović: Đukanović je sa kriminalcima opljačkao Crnu Goru
Foto: Vjesti

Član opozicionog Demokratskog fronta tvrdi

Vučurović: Đukanović je sa kriminalcima opljačkao Crnu Goru

Planeta -
Prema njegovim rečima, on je za 26 godina nekontrolisane vlasti bio ama baš sve - Jugosloven, Srbin, Dukljanin, Crnogorac.

PODGORICA - Portparol crnogorske stranke Nova srpska demokratija i funkcioner Demokratskog fronta (DF) Jovan Vučurović rekao je u jeku protesta protiv aktuelne vlade te zemlje da je premijer Milo Ðukanović u saradnji sa organizovanim kriminalom, bližom rodbinom, tajkunima i prijateljima opljačkao Crnu Goru.Prema njegovim rečima, on je za 26 godina nekontrolisane vlasti bio ama baš sve - Jugosloven, Srbin, Dukljanin, Crnogorac.- Jasno je da se Đukanovićevi ispadi, koje poltronski režimski mediji zovu intervjuima, pripremaju i vare u nekoj kancelariji tajne policije - poručio je Vučurović reagujući na izjave premijera da DF sa šest procenta podrške ne može da ga ucenjuje.

Dali im rok do danas da se sklone... Demonstranti u Podgorici od 27.9.
Dali im rok do danas da se sklone... Demonstranti u Podgorici od 27.9.

Lider Demokratske partije socijalista (DPS), za proteste koji su počeli u Podgorici 27. septembra, a preksinoć održani u još 14 crnogorskih gradova, rekao je da to nisu građanske demonstracije.- Njima podrška stiže samo iz Beograda - optužio je Đukanović.Inače, protesti DF koji za cilj imaju rušenje aktuelne vlasti i raspisivanje fer izbora počeli su u Podgorici kad su ispred Skupštine postavljeni i šatori. Gradske vlasti naredile su im da se uklone do danas do 10 časova pre podne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track