Petoro dece izgorelo u Engleskoj
Foto: Rojters

Tragedija

Petoro dece izgorelo u Engleskoj

Planeta -
U zapaljenoj kući živeo otac 17 dece sa suprugom i ljubavnicom. Policija za požar sumnjiči mladu ženu koja je već u pritvoru

LONDON - Petoro dece, uzrasta od pet do 10 godina, nastradalo je u požaru koji je rano jutros izbio u jednoj kući u gradu Derbi, u centralnoj Engleskoj.Uprkos naporima njihovog oca Mika Filpota (55) da ih spase, mališani su izgoreli u kući koju je gutao plamen. Filpot inače ima 17 dece - šestoro iz prethodnih veza i brakova, osmoro sa suprugom Merid (31) i najmlađih troje sa ljubavicom Lisom (27) koja je s njima i decom živela u istoj kući.

"Policija može da potvrdi da je petoro dece izgubilo život u požaru", navedeno je u saopštenju policije.Nedugo potom uhapšena je žena u dvadesetim godinama pod sumnjom da je izazvala požar, ali policija nije navela da li je niti u kakvoj je vezi s porodicom.

Neki mediji nagađaju da bi to možda mogla biti ljubavnica Lisa jer je policija rekla da je uhapsila ženu u dvadesetim godinama.

Lokalna policija je saopštila da je posle požara u bolnicu smešteno dvoje odraslih i 13-godišnji dečak koji je u teškom stanju.

Britanski mediji su objavili i da je hitna pomoć dobila poziv iz kuće oko četiri sata ujutru.Zvanično, zasad nije poznat uzrok izbijanja požara, a istraga je u toku.

http://www.youtube.com/watch?v=s0btzF7z3NE
http://www.youtube.com/watch?v=rGqoJ-XvPmk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track